Forumet - [PC] Project Reality

[PC] Project Reality

327 0 2
http://www.realitymod.com/

Är själv ett inbitet fan av detta mod-team som i över 5 år skapat en popular modifikation till PC-spelet Battlefield 2, Project Reality. Uppdateringar kommer några gånger per år i form av både innehåll och bug fixes.
Gammalt spel säger ni: "Vem bryr sig!" säger långt över 1000 spelare online varje dag.

Moddens fokus är som namnet antyder realism, men inom vissa gränser så att spelet ändå är roligt att spela och inte för svårt eller tråkigt.
Grupp och lagspel på hög nivå, realism när det gäller både taktik, vapen, fordon och omgivningar är också stora delar av spelet.

Nu jobbar teamet även med ett eget spel (PR2), en vietnamkrigsvariant av PR:BF2 och en modifikation av ArmA2 (PR:ArmA2) med ungefär samma mål, som jag själv faktiskt ser mest fram emot.
http://www.realitymod.com/forum/f380-project-reality-news/88061-pr-arma2-highlig...

Modden kan enkelt laddas ner med torrent eller direkt-nedladdning här:
http://www.realitymod.com/downloads.html

----

De tillfällen då man har två eller mer infanterigrupper som anfaller en hårt försvarad fiendeposition med både flyg och pansarunderstöd (inga script, allt görs av människor) är helt fantastiska. Det som jag verkligen fastnade för med denna mod är den mycket höga nivå av lagspel som man kommer åt bara genom att ansluta till en allmän (public) server!
Här är ett litet smakprov på vad man kan vänta sig:
http://www.youtube.com/user/muitocomplicado

Bara det i sig tycker jag är nog anledning att åtminstone prova på det, för att inte tala om själva spelet i sig, där man knappt ser spåren efter Battlefield 2 längre förutom möjligen i det att det är samma spelmotor!

Det är förstås värt att nämna att spelet inte är för alla. Spelets speciellt höga inlärningskurva och fläckvis långsamma tempo kan men behöver inte vara negativt!

Nån på forumet som också spelar eller har spelat?
Eller kanske vill börja och lära sig mer?
Hör av er så kanske vi kan styra en squad!


Avslutar med en bild:

ÄNDRAT 2010-10-23 18:16


ÄNDRAT 2010-10-23 19:35
NOTERA: Detta är inte reklam på något vis, jag vill bara tipsa om ett fantastiskt bra spel. Dessutom är modden helt gratis.

new_usmc_kit_geometries.jpg