Forumet - Pedofili

Pedofili

803 0 106
Pedofili, hur hemskt är det igentligen?

Visst, det är sjukt att man beger sig på personer som man inte vill ha sex med. men om det är med ett barn och barnet verkligen vill? Då ska man väl inte säga nej, för ni kommer väl ihåg själva, hur det skulle kännas att få ett nej på den tiden! [confused]

Barn har också en sexualitet, och om barnet verkligen vill ha sex med en vuxen och den vuxna vill. Vad är problemet? [rolleyes]

Pedofilhatare har samma störning som homofober, pedofili är en läggning, precis som homosexualitet. [smile] Pedofiler är också människor, kom inte och säg att dom inte är det! Dom har hjärna, hjärta och egna tankar. Jag tycker synd om pedofiler, dom blir verkligen hatade av samhället. Det borde vara lika "hemskt" att vara homo om du frågar mig.
Strömmapojken:

Pedofili, hur hemskt är det igentligen?


Beror helt på hur du ser på det. Att som vuxen man med våld ha sex med ett barn, och skärra barnet för livet, är så vidrigt att jag utan tvekan skulle slå ihjäl peddot på plats. Men att säga att en pedofil är störd/sjuk/monster osv. pga hur den känner är enligt mig helt vrickat, och lika fel som att säga det samma till en homosexuell.

Om man ser på det från pedofilens synvinkel så måste det vara fullkomligt hemskt. Man har en läggning som gör att man med stor sannolikhet inte kan få sitt sexuella behov tillgodosett utan att skada en annan människa, vilket måste vara en plåga utan dess like. Dessutom så är man förmodligen medveten om att hela samhället är emot en.Strömmapojken:

Barn har också en sexualitet, och om barnet verkligen vill ha sex med en vuxen och den vuxna vill. Vad är problemet? [rolleyes]


Idioti. Tror du att ett barn på 5år är kapabelt att fatta ett sådant beslut? Du kan fan lura en unge i den åldern till nästan vad som helst.

Spana också in:

Samhället är inte redo än. Antagligen kommer samma sak som skett med homosexualitet under det senaste halvseklet ske med pedofili förr eller senare.nellnellnell:

Barn är inte mogna att avgöra om de vill ha sex eller inte. De flesta barn vet inte ens vad sex är för något.


Det där stämmer kanske för vissa barn, fast om jag ska utgå från mig själv är sexuell naivitet en myt.
Strömmapojken:

Dom har hjärna, hjärta och egna tankar.


Det betyder då att att deras hjärna är lika stor som hos en kyckling och att deras hjärta består av is!


Strömmapojken:

Jag tycker synd om pedofiler, dom blir verkligen hatade av samhället. Det borde vara lika "hemskt" att vara homo om du frågar mig.


Tycker du synd om pedofiler??
Tycker du om människor som ger sig på småbarn?
Tycker du att det är lagligt eller?
Jag tycker att det är helt och hållet hemskt!
Förresten, homosexualitet är också hemskt och äckligt, men det är lagligt och det är ingen brott!
Du jämför helt olika saker!


Strömmapojken:

Barn har också en sexualitet, och om barnet verkligen vill ha sex med en vuxen och den vuxna vill. Vad är problemet?


Jag tror knappast att småbarn vet vad sex är!
annpeta:

Nej, men ändå, varför ska man ge sig på barn som inte har gjort en något?


Vadå varför? Det finns ingen anledning och det är hemskt, men det är inte det jag menar. Folk kan vara pedofiler utan att ge sig på barn, och vi måste acceptera att de kan det. Så länge de inte skadar någon fattar jag inte varför folk bli galna och tappar all hygglig människosyn och vill mörda alla pedofiler så fort de hör ordet.
Strömmapojken:

men om det är med ett barn och barnet verkligen vill?


Hur skulle du avgöra det då?
Förr eller senare så kommer ju konsekvenserna ikapp ändå.

Strömmapojken:

Då ska man väl inte säga nej, för ni kommer väl ihåg själva, hur det skulle kännas att få ett nej på den tiden!


[bigsmile] Fin
annpeta:

Man vet aldrig när de kan ingripa!


Haha, inte? Så alla pedofiler är galna monster som inte kan kontrollera sin sexualitet?

Det är väl samma sak som med du och jag, bara för att vi gillar killar (sorry om du är homo) innebär inte det att vi överfaller första bästa bara för att få till det liksom [rolleyes]

Med den synvinkeln du har kommer du aldrig komma någonstans heller, man kan inte säga att vissa sexualiteter/människor är farliga eller sämre. Ska vi skicka alla till koncentrationscenter, eller hur tänker du?