Forumet - pengar för dom här ärren? ( bilder )

pengar för dom här ärren? ( bilder )

776 0 15
tja har aldrig tänkt på att jag kanske skulle kunna få en del pengar för mina ärr, men måste man "anmäla" det direkt det händer eller går det nu 3 respektive 1.5 år senare? här e bilder på dom :

krossade nageln för ca 1.5 år sedan, nageln sticker upp lite grann, den är alltså inte helt "rund" eller hur man ska säga..

http://data.fuskbugg.se/skalman01/-asdasf.jpg

http://data.fuskbugg.se/skalman01/asdasdaddf.jpg

http://data.fuskbugg.se/skalman01/--aha.jpg


skar mig på en plåt på skoltid för ca 3år sedan, kanske inte syns så bra på bilderna men.. :

http://data.fuskbugg.se/skalman01/asdaga.jpg

http://data.fuskbugg.se/skalman01/asdsadsasad.jpg


tror ni ja kan få nå pengar för dom här? äre ba o ringa o kolla eller? eller går det att göra nu, fast det händer för ett tag sen? :P tack för seriösa svar

Spana också in:

happe:

tror ni ja kan få nå pengar för dom här? äre ba o ringa o kolla eller? eller går det att göra nu, fast det händer för ett tag sen? :P tack för seriösa svar


ja, men det beror på vad du har för försäkringsbolag. jag tror inte du får några pengar av skolan direkt utan att du får söka dig till dina privata försäkringsbolag.
exflickvänen fick för två operationsärr på knät 4000kr sammanlagt för så kallade "vanprydande ärr"
så visst kan du får pengar
jag du kan få en mindre summa för det genom försäkringsbolaget, men du kommer få mindre en om en tjej hade haft dom skadorna.

orättvist kanske, men så är det, pga att dom räknar med att en tjej hade haft mer ont av det psykiskt än vad en kille hade haft. och det är väl det i pannan som du kan få ut en del utav, tackvare/pga att det sitter där det sitter.