Forumet - PENGAR FÖR I HELVETE

PENGAR FÖR I HELVETE

1775 1 22
Som rubriken lyder behöver jag tjäna pengar. Har sökt runt en hel del men hittar inte ett skit. Att svara på enkäter är pissonödigt då det kommer in en enkät i veckan typ där man tjänar 10 kr. Piss alltså. Hinner du har jag också kollat på, men inte fanns det ett skit att göra i Helsingborg. Efterfråga av eskort är heller inget vidare här. Knarkbranschen är för brutal för mig helt enkelt. Sen bor jag i höghus så inga i närheten som vill ha undanskottad snö eller klippt gräs. Jobb finns det inga heller. CSN får jag inte då jag är sjukskriven. MITT LIV SUGER. Vill ha pengar men allt bara skiter sig. Kanske kanske kanske har någon liten nalle där ute en ide eller något tips. KANSKE. 
TACKTACKTCKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK

Spana också in:


sluk:
Du ska INTE behöva visa din kropp för att få pengar? Visst, du vill ha pengar osv men det finns andra sätt att tjäna pengar på ;) Gå ut med andras hundar kanske, sitt barnvakt hos grannen, skotta snö. Men SPARA det är det absolut viktigaste!
Får ingen månadspeng så spara är svårt. alla julpengar gick till en resa till Spanien jag blev påtvingad. har 1000 kr nu, som ska räcka till augusti då jag fyller år... Tardig