Forumet - pengar hemma eller på bank?

pengar hemma eller på bank?

2312 0 12

Kalle97: Jag har nyligen sommarjobbat hos en bekant och har nu närmare 5000 kr hemma. Skulle ni föredra att spara hemma eller borde jag lägga in det på banken. Varför/varför inte? 
Du kan väl dela upp det? Sedan kan du bestämma dig om du vill sätta in resten eller lite till alt. ta ut allt eller lite till.

Spana också in:

Gillar tanken av att peta in alla ens pengar in i madrassen, men samtidigt klingar det ganska bra med rymdkommunismen med ett kontantlöst samhälle. Fast i min rymdkommunistiska utopi skulle det väl för den delen inte finnas pengar heller... bortsett från mina framtidsplaner gällande rymdherravälde så är det bäst att slänga in skiten på banken just på grund av räkningar och sådant mög.

S3ON: Om ditt hus brinner ner så brinner pengarna upp

Om banken brinner ner så finns pengarn kvar

Vidare kan annat hända bankerna så dina pengar där tappar värdet, men det sker med stor chans inte över en natt så du hinner bli varnad och län ta ut dem i tid

Ditt val
Vad händer om huset brinner upp och pengarna brinner ner? Blink
Eller om banken brinner upp och pengarna brinner inne. FörvirradGalen

Nej, behåll slantarna hemma antar jag, köp något skoj eller behåll till nödvändigheter. Jag tar alltid ut alla mina pengar som kontant. Alltid. Dock så är det nog ingen bra idé då det kan bli snott och så vidare...