Forumet - pengatvätt

pengatvätt

709 0 11

Spana också in:

John Snow:

Men: Testa 60 grader i tvättmaskinen med tvättmedel för vita kläder, samt lite klorin.


ankzor:

tvättmaskinen


[tired]

Panda:

Krävs rejäla summor för att bankerna ska bry sig. Frågar de under insättningen så är "Spelvinster i Danmark" ett legitimt standardsvar[party]


ah okej tack [party]
men som om man får större summor kan man inte bara dela upp insättningarna eller har de koll över tid?
Det klassiska är väl att ta pengarna gå till typ ett kasino och växla in dom mot marker för att sedan växla tillbaka till dom till kontanter. Kvittot från växling nr 2 sparar du som bevis för att det är skattefria pengar om någon mot all förmodan skulle bli nyfiken sedan när du sätter in pengarna hos judarna på nordea.
att "tvätta" pengar är ganska onödigt om det inte rör sig om åtminståne hundratusentals kronor. Det är till och med ganska dåligt att göra det eftersom att pengarna isf oftast även beskattas, då det ju innebär att man lurar myndigheterna att de intjänats på hederlig väg, och nästan alla hederliga sätt är beskattade.

rör det sig inte om mer än några tiotusentals kronor kommer varken banken eller skv bry sig, frågar de var du fått dem ifrån kan du bara säga att du "sålt saker" eller nåt. tror att det är först vid kontantinsättning på över 150 tkr banken är skyldig att rapportera till skv.