Forumet - Penis komplex

Penis komplex

7721 0 38

Tjena.. jag är en kille på 17 år och jag var extremt sen i puberteten fick ta hjälp av medicin för att komma igång med den.. skit jobbigt.... och nu kommer vi till de svåraste av allt... penisen... min kuk är ca 12 cm lång och 3.5 cm bred vid stånd... och då är förhuden ej tillbakadragen... Vilket är helt fel vid min ålder... Snälla hjälp mig! 

Jag har samt några tjejer som vill ha sex.. men jag har nekat det eftersom min kuk är liten och förhuden vill ej dra sig tillbaka.. vilket får mig att känna mig som en idiot när jag nekar tjejer till sex..

Spana också in:

jo det ni säger är sant.. men är 17 år och oskuld... har nekat sex sen ja va 15 så ja kom så nära att ja skulle ha sex.. men fick avbryta allt  pga detta... sedan ja fick medicin för detta ( ca 6 mån ja slutatde ta sprutor) har den iaf växt från 4 cm till 12... men ändå nu verkar de ha blivit stopp i produktionen... -.- vilket suger för jag vill ha sex men kan inte.. förhuden går att dra bak utan erektion men med erektion så sitter den tajt... den går inte över ollonet..


Jeppe309: den är absolut inte extra tjock snarare extra liten... har tillockmed funderat på självmord eller operation för att utan sex, kan jag inte ha förhållande.. jag älskar att "leka" med tjejen men ska hon leka med min 12 cm kuk som inte ens förhuden dras tillbaka på? de funkar inte så..

Gå till vårdcentralen och prata om förhudsproblemen, det är tydligen rätt så vanligt och jag vet folk i min närhet som fixat det. De gör typ ett litet snitt i förhuden så den inte sitter åt så mkt och så ska det läka och så ska den gå att dra tillbaka i erektion.