Forumet - Pensionärer borde bli av med rösträtt- dom röstar på sverigedemokraterna.

Pensionärer borde bli av med rösträtt- dom röstar på sverigedemokraterna.

2074 0 29En invandrare tycker till och vill att alla som gått ut i pension borde bli fråntagen sin rösträtt, anledningen till detta för att dom blir "konstiga i huvudet" och röstar fel, det yttersta av bevis verkade vara att pensionärer ifråga verkade rösta på sverigedemokraterna i högre utsträckning. Det var nämligen så att han träffade en pensionär en gång som sa att invandringen är orsaken till att det finns så lite pengar i samhället, pengar till pensionärerna. "dom kostar för mycket" och så fick man inte tänka enligt denna invandrarkille.

Vad tycker ni, har han rätt eller fel i det han säger?

Motivera era svar.

Spana också in:

Jag har svårt att ta invandrarkillens argument på allvar med tanke på att de är smått komiskt samtidigt som det är en tragedi. Killen kommer förmodligen från en diktatur, alla som röstar fel får inte rösta. Odemokratiskt och bra enligt fru och herr Akbar.

Förövrigt så är de bara en myt att äldre åldringar röstar på högerextrema partier. Lika så med nationalistiska partier. Varför ska vi ha yttrande frihet om vi inte vill att folk ska få uttrycka sina åsikter genom att ta bort individens rösträtt.


Sverige tar in 100.000 invandrare, Varje år - ungefär. Och omkring 40% av dom som är i fängelserna är invandrare. Brotts nivån har höjts skyhögt dom senaste åren tack vare invandrarna. Och de så kallade ''hedersmorden'' har ökat radikalt, klandra fan inte dom som vill ha tillbaka sitt gamla Sverige.

SD 2010. Puss ;)
Sming:

Vad tycker ni, har han rätt eller fel i det han säger?


Jag tycker det är tragiskt hur du tar varje tillfälle i akt att sprida din rasistiska agenda. Vad handlar det om egentligen?


Det ringer in tokstollar till "Ring P1" hela tiden. Det har ingen som helst politisk relevans.

För övrigt vill jag minnas att pensionärer är mindre benägna än genomsnittet att rösta på SD.