Forumet - Peppa Zym - jag måste våga!

Peppa Zym - jag måste våga!

184 0 26
Åh, hej!

På tisdag kommer jag att vara på ett möte med viktiga personer på EU-parlamentets kontor i Sverige. Det är typ en dröm som går i uppfyllelse eftersom jag vill jobba med Europafrågor på ett eller annat sätt, och det här är en stor chans för mig att nätverka och få riktigt mycket kontakter! Jag tänkte till och med finslipa mitt CV och lämna det till någon också.

Det enda problemet är att jag blir så förbannat blyg när jag står där och kommer med största sannolikhet fega ur. Jag behöver pepp!!! Så peppa mig. Jag vill verkligen visa att jag finns och är intresserad av nåt jobb hos dem, men aaaaaaaahhhh... Hur ska jag samla mod!? Tänk om det blir pinsamt tyst? Eller tänk om jag börjar stamma? Hur imponerar jag på dem? Kommer inte våga prata!

Peptalk, plx.

Spana också in:

zIGGE:

Åh. Ge info. Är det offentligt?


Det är inför en konferens som jag fått chansen att delta i, som kommer äga rum i Estland. Kommer att få diskutera med EU-parlamentariker från alla baltiska länder, om sociala medier och kommukationskanaler inom EU.

Mötet är själva "förmötet" där vi som åker från Sverige kommer att träffas och prata om hur det kommer gå till, spinna lite idéer osv. Detta möte är inte offentligt men jag tror att konferensen är det, är lite osäker.
isola:

Ah ok. Var rädd om dig bara! [love]


Finis! <3 Tack för att du kommer ihåg mig och bryr dig! :)

Bajwa:

Fixar du jobb i EU jättebra lön och pension. Failar du kan du alltid jobba i Norge. Det kommer att gå bra ska du se [smile].


Hehe, ja. Sjukt bra lön, och jävligt kul jobb! Åh känner peppen <3