Forumet - peppad?

peppad?

262 0 15
någon som känner sig peppad inför skolan? [n]
har värsta paniken för att börja skolan igen, hatar det. det känns som man är där för att vara social, men jag hatar det. Jag vill bara vara där för att lära mig.. och vet inte varför jag skriver detta..ja e inte så värst social orkar inte med det eftersom jag har problem med att lära mig saker så hinner jag inte med...suger blir så trött skulle hellre vilja jobba, men vet att det inte är så bra för jag behöver en utbildning... vad kan man göra för att inte vara så trött o tänka att skolan e tråkig ?
upponer:

någon som känner sig peppad inför skolan?


Ser framåt mot skolstarten med blotta förskräckelsen. Jag studerar en gymnasial utbildning som jag själv inte ens tycker är särskilt intressant, längre.

Och att byta inriktning är sent påtänkt. Söker med all säkerhet kurser, utbildningar och kanske till högskolan efter gymnasiet beroende på om jag finner något jag brinner för.

(OBS går sista året på gymnasiet).

Spana också in:

upponer:

går andra året..


Första året på gymnasiet gick jag ut med toppbetyg. Andra året hade jag hög frånvaro som ställde till det. Tredje får bli som det blir, studerar hellre upp dom ämnena efter gymnasiet som jag tycker är nödvändiga. För att sedan bränna allt krut på högskolestudier. [smile]
upponer:

..ja e inte så värst social


inte ja heller. men mina kompisar är ganska vana vid att jag ibland (ganska ofta) bara inte orkar gå med och tjattra och diskutera idiotgrejer som hur apelsinsaften kommer in i apelsinen. (skojar inte, dom diskuterade detta två luncher i rad i minst 15min vardera, jag dog), samt att jag ibland plötsligt får cpdampryck och blir apflumm o jätte social och sen plötsligt tyst och trött igen.


har lite småpanik inför skolan. vet inte riktigt hur jag ska palla kommande termin.. (börjar 2an i gymnasiet). matten är värst.
Granatäpple:

Det är egentligen bara NO:n jag oroar mig för. Resten av ämnerna har jag koll på. Men har ingen aning om vad jag vill plugga i gymnasiet. D:


Du ska veta att vad du får för betyg i grundskolan inte spelar någon som helst roll :)
Önskar någon hade berättat dethär för mig i nian.