Forumet - Perfekt reklam för söndagssurfare

Perfekt reklam för söndagssurfare

98 0 7
Ni har säkerligen hört talas om spelet tidigare. Hela världen är en spelpjäs där man är indelade i länder. Hela världen består av flera hundra tusen för tillfället och Sverige har en befolkning på cirka 2500 invånare.

Tillsammans så arbetar man och försöker erövra andra nationers territorium. För inte så längesedan hade Sverige ett flera veckor långt krig mot Tyskland och ny riktas udden mot Litauen.

Spelet heter eRepublik och är inte så vårt att sätta sin i men desto svårare att sluta spela. Sverige har flera så kallade nybörjarprogram som hjälper nya spelare att hitta rätt i spelet så kom med och testa det. Om ni skyndar er hinner ni med att slåss i kriget som pågår i skrivande stund mot Litauen.

Vi har ett forum som ni hittar på URL borttagen och om ni vill registrera er i spelet så klicka er vidare via följande länk: URL borttagen

Spana också in:

Lol jävlar, vilka tards ni är. Somebody's gonna get sued!

§5. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för vare sig föremål, tjänster eller kontakter på sajten, vare sig i forumet, i bloggen, i chatten eller liknande. Vid sådan förseelse kan Ungdomar.se att yrka på skadestånd.