Aviseringar
Rensa alla

Perfekt reklam för söndagssurfare


Ämnesstartare

Ni har säkerligen hört talas om spelet tidigare. Hela världen är en spelpjäs där man är indelade i länder. Hela världen består av flera hundra tusen för tillfället och Sverige har en befolkning på cirka 2500 invånare.

Tillsammans så arbetar man och försöker erövra andra nationers territorium. För inte så längesedan hade Sverige ett flera veckor långt krig mot Tyskland och ny riktas udden mot Litauen.

Spelet heter eRepublik och är inte så vårt att sätta sin i men desto svårare att sluta spela. Sverige har flera så kallade nybörjarprogram som hjälper nya spelare att hitta rätt i spelet så kom med och testa det. Om ni skyndar er hinner ni med att slåss i kriget som pågår i skrivande stund mot Litauen.

Vi har ett forum som ni hittar på URL borttagen och om ni vill registrera er i spelet så klicka er vidare via följande länk: URL borttagen


   
Citera

gratisreklam va


   
SvaraCitera

har provspelat lite nu men slutade direkt när jag såg att ni tar betalt 80 öre för ett virtuellt bröd
NEJ TACK! FUCK OFF!


   
SvaraCitera

fan va jag stinker svett


   
SvaraCitera

Lol jävlar, vilka tards ni är. Somebody's gonna get sued!

§5. Det är inte tillåtet för vare sig privatpersoner eller företag att annonsera eller göra reklam för vare sig föremål, tjänster eller kontakter på sajten, vare sig i forumet, i bloggen, i chatten eller liknande. Vid sådan förseelse kan Ungdomar.se att yrka på skadestånd.


   
SvaraCitera

total war äger


   
SvaraCitera
time
 time

Reklam är inte tillåtet på ungdomar.se. Läs våra regler.


   
SvaraCitera
time
 time

Tråden låst


   
SvaraCitera