Forumet - Perfekta Picknicken?

Perfekta Picknicken?

612 0 9
Hej!
Funderar på att ta ut min Flicka på en picknick nu i helgen [smile]
Behöver dock lite hjälp för att få det till en lyckad kväll [rolleyes]
Så... Hur skulle den perfekta picknicken se ut för eran skull?
Vad för Mat/Dryck skulle finnas med etc...
Håll det gärna lite simpelt då jag är värdelös i köket om massa saker måste tillagas [blush]

Seriösa svar och inga jävla fucko's som försöker vara roliga..[tired]

Spana också in:

Åh. Vad fint av dig. Picknick är bäst. Alltså, maten är egentligen bara en bonus ^^ Det viktiga är var man är/vem man är med ^^ Själv tycker jag att det är mest värt att ha picknick i park eller vid vatten. Stor filt (eller liten om man vill ha det trångt [cute]) och gärna tillgång till lite mysig musik. Satsa på att ta med riktiga glas/koppar och itne nåt tjaffs i plats eller papper.

Sen beror det ju på om man ska äta lunch eller fika eller nåt mitt emellan. Men sånt som alltid funkar; muffins, bullar, kakor, vindruvor, frukt i bitar, tunnbrödsrullar med massa gott i, ost&kex, choklad, baguetter, körsbärstomater, jordgubbar, torkad frukt, godis..allt som är lite så "plockigt" (: Om det ska vara lunch kan man alltid göra nån fin salld på pasta eller så. Eller köp en engångsgrill och något att grilla, alltid mysigt på våren/sommaren.
Dricka är väl inget större problem, men som sagt, ta med fina glas. Glas på fot är alltid uppskattat även om man bara ska dricka juice liksom ^^

Och perfekt blir det om man är med nån man tycker om. Då spelar väder, plats och mat ingen roll. [cute] Hoppas att ni får det mysigt (:

DSCN8403.JPG