Forumet - Personangrepp

Personangrepp

977 1 25

Hej!

Okej så imorse så var det en som började skriva till mig och använde en jäkla massa personangrepp tillexempel att jag hade små bröst och att jag har gårtit? Kan någon bara förklara hur folk tänker när dom skriver sånna här saker? Och kanske boosta mitt humör lite ;3 


Xuzkie: Hej!
Aww, sånt är inte trevligt att få Ledsen Förstår att man blir nere om man får taskiga kommentarer men om det var något som du tycker kan klassas som personangrepp här på forumet så är det bara att anmäla så tas det omhand. Om det var på forumet så att säga.
Nej som tur va så var det på facebook (annorlunda va?) Jag förstår mig bara inte på varöfr man ska slänga allt på en person bara för att man kan.

Spana också in:


lisa20088: Okej så imorse så var det en som började skriva till mig och använde en jäkla massa personangrepp tillexempel att jag hade små bröst och att jag har gårtit? Kan någon bara förklara hur folk tänker när dom skriver sånna här saker? Och kanske boosta mitt humör lite ;3
Låter som en person som lät något dåligt gå ut över dig, så sådant ska man inte ta åt sig av. Sen varför över just DIG vet jag inte, kanske för att det bara var du som var tillgänglig.

Hjärta