Forumet - Personen över ska få en dikt skriven av dig som är ful och som inte har något som helst märkbart att göra med personen. FUL.

Personen över ska få en dikt skriven av dig som är ful och som inte har något som helst märkbart att göra med personen. FUL.

451 0 16
Jag sitter mitt ibland gamla och unga människor på det här fiket. Framför mig står en bricka, med en kopp kaffe, med två sockerbitar liggandes på koppens tallrik.Snart ska dom ner i det varma kaffet och kämpa för att inte bli nedsmälta.

Jag greppar dem mellan tummen och pekfingret. Precis när jag är ovanför koppens runda väggar tappar jag ner dem, båda två, i kaffet. Plopp lät det, samtidigt som en droppe kaffe far upp ur koppen. Liksom den hade legat där nere på bottnen och bara väntat på att hämnas. Hämnas bara för att sockerbitarna sjönk ner på bottnen och tog hans plats.

Så nu befinner sig droppen hotfullt långt ovanför koppen. Plötsligt vänder den och tar fart mot mig och min vita tröja. Jag hinner inte undan. Droppen träffar mig mitt på magen. Jag tittar ner och ser den dra ut sig lika stor som en tumnagel.
Jag har helt glömt bort sockerbitarna som ligger där nere på botten och får lungorna fyllda med svart kaffe. Dom dör bara för att ge mig njutning.

På bordet står också en askkopp. Det ligger fem fimpade cigaretter i den. Tillsammans bildar de en fruktansvärd massgrav.

...en onödig massgrav.

Så jag reser mig upp och går min väg.

De flesta liv tänds och släcks alltför snabbt.

Spana också in:

Fläskskägg och inga hårigapannkakor
Älgens nakna fläsk är ingen ohårigpannkaka
Fläsksvansen till fläskälgen
kan man inte göra
rakadepannkakor av
Varför vill du ens ha
pannkakor du kan få fötter
så löser allt sig
genom pannkaksfötterna

Dan_the_ironman:

massgrav.


Du borde skriva i min tråd där man skriver långa konstiga inlägg utan andra tecken än bokstäver. Skulle vara skoj att läsa.