Forumet - pesto + champagne

pesto + champagne

1689 0 19

Spana också in:


böghög:

nä men d e festligt för att fira saker ja vet inte. e inte ja som ska ha achampange fest men ska ta med tilltugg elr muffins elr nåt
du skulle kunna göra chokladpudding, det är rätt billigt, snabbt, enkelt och festivt. gjorde det häromdagen. 8 dl mjölk, ett ägg, en dl maizena, en dl kakao, ett par matskedar socker (efter smak, ska inte bli särskilt sött), och en tesked vaniljsocker. ös ner det i en kastrull, sjud under konstant omröring tills det blir tjockt och bra. ner i vad det nu ska serveras ur, låt det svalna lite, och in i kylskåp några timmar. servera med söt grädde. lättlagat och går snabbt, och upplevs som ambitiöst.

player one: du skulle kunna göra chokladpudding, det är rätt billigt, snabbt, enkelt och festivt. gjorde det häromdagen. 8 dl mjölk, ett ägg, en dl maizena, en dl kakao, ett par matskedar socker (efter smak, ska inte bli särskilt sött), och en tesked vaniljsocker. ös ner det i en kastrull, sjud under konstant omröring tills det blir tjockt och bra. ner i vad det nu ska serveras ur, låt det svalna lite, och in i kylskåp några timmar. servera med söt grädde. lättlagat och går snabbt, och upplevs som ambitiöst.

tack för tips!!!