Forumet - Peter Stormare kritiserar "det svenska systemet"

Peter Stormare kritiserar "det svenska systemet"

130 0 9

Spana också in:

Kablash__:

För att inlägget inte innehöll mer än en länk = länkar.

Hade du skrivit något hade den nog inte blivit flyttad.


Stringburka:

Därför att inlägg som bara är en länk, eller en länk med en enmeningskommentar, hör hemma i "länkar", oavsett.


Det är ju en film? Och jag utgick från att en film där en svensk uttalar väldigt tydligt kritik mot det svenska systemet och svenska myndigheter inte behövde några ytterligare kommentarer från min sida för att diskussionsunderlag skulle skapas. Tvärt om ansåg jag att diskussionsunderlaget var helt uppenbart genom filmen.

Jag gillar verkligen inte att dumförklara andra deltagare på forumet, men vist jag får väl posta om exakt samma inlägg på nytt då men att jag lägger till en frågeställning som gör det hela helt övertydligt och där med också på gränsen till dumförklarande av andra forummedlemar, en frågeställning som i mina ögon är helt onödig i detta fallet.
Jakob_E:

Det är ju en film? Och jag utgick från att en film där en svensk uttalar väldigt tydligt kritik mot det svenska systemet och svenska myndigheter inte behövde några ytterligare kommentarer från min sida för att diskussionsunderlag skulle skapas.


Det är för att det inte ska spammas femtielva trådar som bara är någon länk till diverse youtube-filmer.

En bra idé kan vara att sammanfatta innehållet i länken/filmen, så att man kan diskutera kring det hela utan att se filmen/klicka länken, och mer använda filmen som "källhänvisning" så att säga.
Exempel:
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=244981
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=244987
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=244793

Se även:
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=243182

En tråd som kräver att man tittar på en film eller följer en länk hör generellt sett hemma i länkar. Undantag kan finnas, som t.ex. i filmforumet, men på P&S så är det inte att rekommendera.