Forumet - PH-värdet i underlivet?

PH-värdet i underlivet?

6221 0 27

Järnis: Med sådana stickor man leker med på högstadiet

Man ba kör upp dom å vevar runt så äre

Men märker man inte själv? En kompis skrev till mig förut att hon hade skaffat menskopp och att det kändes så skönt att ha ett balanserad PH-värde i underlivet och jag kan verkligen inte relatera till känslan så därför undrar jag hur det känns. 

Spana också in:

det mesta har ett ph-värde. Tex citroner är sura, tvål är basiskt. Olika yttre omständigheter kan påverka ph-ämnet i en miljö, och göra att det förändras. I vissa miljöer är detta inte alls bra. Det kan tex ske försurning i skogar och sjöar, vilket leder till att vissa växter ej kan leva där osv. Man kalkar för att få bukt på problemet. 
Sånt som mens och sperma kan göra att ph-värdet i fittan ändras.   Detta kan orsaka klåda, flytningar osv. Därför vill man gärna ha rätt ph-värde. Man behöver inte kontrollera vad man har, men känns det bra äre nog bra.
Fin förklaring, jag vet.

Gasolinerainbow:

Innebär det att man ska ha citronskivor i fittan om det blir för högt för att återställa?
Ibland blir tjejer så där kletiga i sekretet så att man kan köra in en ståltrådsögla, dra ut och blåsa en såpbubbla av hinnan som finns i ringen. Har det med pH att göra?

Har man fått fel ph värde är det klart det går att återställa. Men inte med citronskivor. Vem vill ha citronskivor i skrevet Tardig

SPERMA666: Vad är egentligen PH-värdet i underlivet till för? Har penisen också ett PH-värde? Hur märker man hur ens PH-värde är?
hallå. kvinnor är sura och mäns sperma är basisk
så har man otur så kan faktiskt sperman fucka upp ph-balanssen i kvinnors underliv, vilket leder till typ sveda och att det kliar.
dock vet jag inte vad som gör sperman mer basisk eller vaginan mer sur eller tvärt om