Forumet - Pick up lines och liknande

Pick up lines och liknande

15970 0 55

Spana också in:

raggningsrepliker är sämst, om man vill få ligga är det bästa sättet typ såhär,

använder du färgade linser? omg du gör det

En snygg tjej som dig borde verkligen ta bättre hand om sina naglar

Mitt i samtalet, " du behöver inte spotta på mig när du pratar" 

Mitt i samtalet " avbryt mig inte när jag pratar" 

Om hon äter med öppen mun är det en självklarhet att du ska notera det 

Komplimanger är aldrig bra, då behandlar du henne som att hon är över dig och då blir hon också över dig, du är exakt lika mycket värd som henne, hon är ingen prinsessa utan du är också lika mycket värd och måste få er på samma värde med hjälp av neggning.

Nachac: Misstänker att Nördig får ligga ungefär lika mycket som en lyktstolpe.
Jag är typ asexuell, aspergers, känslig emot beröring, så nej, jag får klara mig utan

Kanske ganska klumpigt formulerat, men det gäller att hitta skavanker/brister i henne, det behöver inte vara naglarna eller att hon äter med öppen mun utan det kan vara andra grejer, man ska heller inte vara ett rövhål, att le är också väldigt viktigt, glimten i ögat och så vidare, hon förklarar det bättre än mig, bara läs vid patriarkat tråden och se hur endel män beter sig, självklart stämmer det första hon säger,


Nördig: Jag är typ asexuell, aspergers, känslig emot beröring, så nej, jag får klara mig utan
Ge då inte raggningstips, i synnerhet inte destruktiva dylika.
Nördig: Kanske ganska klumpigt formulerat, men det gäller att hitta skavanker/brister i henne, det behöver inte vara naglarna eller att hon äter med öppen mun utan det kan vara andra grejer, man ska heller inte vara ett rövhål, att le är också väldigt viktigt, glimten i ögat och så vidare, hon förklarar det bättre än mig, bara läs vid patriarkat tråden och se hur endel män beter sig, självklart stämmer det första hon säger,
Eller också behandlar man bara människor som människor.

Människan i videon har problem.

Nachac:
Ge då inte raggningstips, i synnerhet inte destruktiva dylika.
Eller också behandlar man bara människor som människor.

Människan i videon har problem.

du kan inte tänka dig att ge lite verbalt utrymme åt någon som av allt att döma har betydligt större problem än vad random kvinna har, mr white knight? du är inte snäll mot någon just nu. du förminskar både Nördig, kvinnors myndighet/pondus/självkänsla och människors intelligens samt kritiska tänkande i allmänhet.

thl*kt N.: du kan inte tänka dig att ge lite verbalt utrymme åt någon som av allt att döma har betydligt större problem än vad random kvinna har, mr white knight? du är inte snäll mot någon just nu. du förminskar både Nördig, kvinnors myndighet/pondus/självkänsla och människors intelligens samt kritiska tänkande i allmänhet.
Va/ok.

thl*kt N.:
du kan inte tänka dig att ge lite verbalt utrymme åt någon som av allt att döma har betydligt större problem än vad random kvinna har, mr white knight? du är inte snäll mot någon just nu. du förminskar både Nördig, kvinnors myndighet/pondus/självkänsla och människors intelligens samt kritiska tänkande i allmänhet.
Hur förminskar han min självkänsla etc? Och vad menar du med det sista? Att människor kan se igenom det med kritiskt tänkande? Men det känner jag att jag redan svarat på eller nedan.

Nachac:
Ge då inte raggningstips, i synnerhet inte destruktiva dylika.
Eller också behandlar man bara människor som människor.
Jag ger objektiva sånna och inte efter någon paracosm. Vart någonstans har jag skrivit att man inte ska behandla människor som människor? Det får du utveckla? Behandlar man någon som att den är över en, så känner den sig som över en? Det är väl helt logiskt? Här kan man se en väldigt nice neggningsreplik som bevisar att det faktiskt funkar. Man kommer aldrig få ligga med överösning av komplimanger och smicker, kanske med roliga raggninsgsrepliker därför att man sticker ut, men du är så fin/snygg bla bla kommer aldrig funka, Denna snubbe förklarar över och under väldigt bra, bättre än vad jag hade gjort,


Nördig: . Vart någonstans har jag skrivit att man inte ska behandla människor som människor?


Nördig: Behandlar man någon som att den är över en, så känner den sig som över en? Det är väl helt logiskt?


Nördig: Man kommer aldrig få ligga med överösning av komplimanger och smicker, kanske med roliga raggninsgsrepliker därför att man sticker ut, men du är så fin/snygg bla bla kommer aldrig funka
Det är ju det här som är problemets kärna. Socialt inkompetenta människor som vill ha en genväg. Funkar det inte med att mata komplimanger så kanske "neggningar" fungerar, när kvinnor precis som andra är dynamiska varelser som man bör bemöta som sådana. Raggningstips av den här typen handlar om att försöka framstå som en intressant person, istället för att vara det.