Forumet - Pierca bröstet

Pierca bröstet

2347 0 19

Spana också in:

Pierca INTE dig själv. Seriözly. Infektioner i bröstvårtan är inte bra.

Skulle du ändå mot allt jävla vett i världen göra det utanför en studio, hitta någon som KAN pierca om det nu är en vän eller vad som helst. Någon du sett ta piercings förut på folk. Och använd en kanyl, inte en säkerhetsnål eller dylikt.

Men som sagt, det är så jävla efterblivet att göra att... Ja...
ClaraAndersson:

Hej. Har lite frågor angående att pierca bröstvårtan. Hur farligt är det egentligen och hur blir det med amningen sen när man blir äldre?Jag är 15 snart 16 år och hade tänkt göra det själv är det helt dumt eller?


Jag har i ena bröstvårtan nu :) ska göra den andra om två veckor. Så länge du tvättar den tre gånger om dagen i en månad med speciell tvål och så sen en gång om dagen i tre månader till (typ så lång är läktiden...) så ska de gå bra ^^ingen oral kontakt på en månad och sova i tröja hela tiden :P helst byta den varje gång du ska sova i två veckor :P rena sängkläder och dammsuga av rummet samma dag du gjort den xD jääävligt seg piercing att läka men snyggt :D och gör de hos piercare;) han tar ditt mått så den blir rak och snygg :D plus att det alltid är sterilt om dom är seriösa... Det är gaaaalet snyggt :D pojkvännen älskar de ;D
Annaaaaaah:

ingen oral kontakt på en månad


3-6 månader! Beroende på läkning
Tänk på att vid sexuell kontakt man kan få svett, och andra kroppsvätskor från partnern på piercingen och det är precis lika illa som oral kontakt.

Annaaaaaah:

Så länge du tvättar den tre gånger om dagen


Absolut inte. Skulle säga max två gånger om dagen. Att övertvätta saktar bara ner läkningsprocessen.

Annaaaaaah:

med speciell tvål


Köpa speciella tvålar är bara onödig kostnad
Fungerar precis lika bra med koksaltlösning man gör hemma
OBS, använd salt utan jod.
(Man ska heller inte använda bomull, tops eller andra likande föremål som kan lämna fibrer kvar, dessa stannar och kan bilda knölar. Kompresser finns att köpa på apotek)


Annaaaaaah:

dammsuga av rummet samma dag du gjort den


Man drar inte tutten mot golvet så dammigt rum spelar ingen roll.


Pierca dig absolut inte hemma! Låt någon professionell göra det. Det kan gå så mycket fel när någon okunnig piercar. Infektioner och liknande är ingenting man leker med.