Forumet - Pierca tungan ?

Pierca tungan ?

1429 0 10
Tjenare :)!, jag är en tjej på 14 år :) och början av året så piercade jag navlen som jag har tjatat på sen jag var 11, så jag var 13 år då jag piercade navlen, men jag vill pierca tungan med och sa det till mamma igår typ men jag typ halvsov när jag sa det haha så minns bara att hon sa typ "då kan man ju knappt prata". Men eftersom att jag bara haft min navelpiercing i nästan 2 månader så vill jag inte börja tjata om en ny piercing, för har liksom tjatat i ca 3 år :/ men sakta men säkert fråga lite under sommaren, skulle vilja  pierca efter sommaren men kommer nog få tjata i några år haha men är jätte glad att jag fick ta min navelpiercing. Skulle ni tycka det är lite mycket med både navel och tung piercing vid 14? ( om jag får då hehe :/ ) om ni vill och har tungpiercing så kan ni gärna skriva om det gjorde ont och vad man rengör med osv? :)

Inga kommentarer

Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Piercing tycker jag inte är särskilt fint men. 
Förresten så förstör man tänderna vid tung piercing, så råder dig att avstå.
Asså vill inte låta taskig med det ser ganska blåst ut att ha percings när man är liten

Spana också in:

jag har haft hål i tungan i 6 år, och nej, för mig har de inte förstört tänderna. 
det gjorde självklart ont men eftersom jag inte har i naveln så kan jag inte jämföra så att du förstår skillnaden :P Men det du ska tänka på är att äta mycket kallt - (isglassvecka wooho) . för då går svullnaden ner mycket snabbare. jag tänkte inte på att rengöra något speciellt, jag drack lite extra vodka under läkningsperioden jämfört med vad jag brukar och det funkade för mig :) Du kommer dock ha problem att äta under perioden då du är svullen, men sen är det inga problem att varken äta eller prata (som din mamma påstod) 
Hoppas svaren hjälpte :) 
Eftersom det är så negativ så tänker jag va positiv på en punkt: Det ska tydligen va najs under oralsex
sen är allt annat negativt
Har haft tungpiercing i 3 år och inga problem med tänderna, sen kanske det blir värre senare men att det är så för alla är felaktigt. 
öh? det finns ca 1000000000000000 exempel där tänder inte har blivit förstörda. och: aslätt att ta bort om man ångrar sig (obs: gäller inte för alla piercingar). kör på ba!
Har lust att pierca tungan själv efter att alla varit så jävla anti i denna tråden.