Forumet - piercing i naveln som växer ur?

piercing i naveln som växer ur?

254 0 11
hej jag har piercat mig i naveln och har haft den i ungefär 2 månader men den håller på att växa ur[sad]. och jag har haft en tidigare och den växte ur också, varför blir det så? är det något att som man kan göra något åt? och tror ni att jag kan ta ett nytt?


jag är ny här så jag vet inte så mycket om den här sidan, men jag vill gärna ha svar[smile]

Spana också in:

"Migrering: Ibland så börjar en piercing att migrera (det vill säga att den börjar vandra, det är kroppen som stöter bort piercingen), det smartaste man kan göra, och det som rekommenderas, är att ta ut piercingen, vänta tills det läkt och ta om den. Ju längre man väntar, desto mer ärrvävnad uppstår och det blir då svårare att ta om hålen.

Utstötning kan ske under allt från loppet av bara några veckor till flera år. Det är heller inte alltid en piercing stöts ut helt heller. Ibland vandrar den bara ut en bit och stannar av sig själv. Vissa piercingar vandrar även inte bara ut heller, utan kan även vandra åt sidan osv."
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=210272
fairytale1:

hej jag har piercat mig i naveln och har haft den i ungefär 2 månader men den håller på att växa ur[sad].


Min kompis har nu tagit sin tredje piercing i navlen. De 2 innan har kroppen stött bort! Den kommer nog stöta bort den här med!

Tyvärr kanske det bara är att inse att kroppen inte vill ha ett främmande föremål där liksom [sad]