Forumet - piercing problem

piercing problem

1170 0 2

Har haft min piercing i näsvingen i över 2 månader o vill byta ut den, grejen är att jag inte får dän den.. Det är en platta på insidan o en kula med Sten på utsidan, ska jag skruva bort kulan? Försökt men bara glider o den sitter hårt fast, eller ska jag dra dän plattan? Fattar inte så tacksam för svar

Inga kommentarer

Senast ändrad 19 Jun 2013, 15:27 av Åtta
Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Antagligen har piercingstudion skruvat på den väldigt hårt för att minska risken att den ska ramla av, då det är dåligt i början.  Sen.. är den verkligen läkt redan? 
Vad jag kan minnas behöver en piercing minst 3-4 månader på sig att läka och innan det ökar det infektionsrisken något enormt att hålla på och byta smycke. Jag hade väntat om jag vore du. Alternativt gått till piercingstudion och bett dem byta.

fick påskruvat en ring på min läpp som va alldeles för liten och min läpp börja svullna upp och kulan som gjorde att ringen satt fast gick inte upp hur mycket jag än vred på den så jag fick gå ut i garaget och hämta en tång och fick bända upp den. så se till från början att han/hon inte skruvar åt den för hårt, när jag gjorde piercingen från början fick killen som jobba i piercingaffären knippsa av staven med en tång för att den satt för hårt när jag ville byta till ring.