Aviseringar
Rensa alla

piercing utan målsman


awwi00
Ämnesstartare

hejsan jag skulle vilja pierca underläppen (utan målsman) så vart i sthlm finns det en piercing studio som man inte måste ha målsmans tillstånd eller vara 18+? ont det finns inte ålddrsgräns via lag


   
Citera
Ämnesetiketter

Det är väl förståeligt, ingen vill ha en sur tant som ringer och klagar på att man stuckit hål på deras unge. Dessutom är det kanske bra att de kräver det då ungarna kanske behöver hjälp med att sköta skiten.


   
SvaraCitera
awwi00
Ämnesstartare

järn ahahaha älskar din komentar ingen som vill ha en sur tant som ringer o klagar på att man stuckit hål på deras unge dock har jag redan 2 piercingar redan :p


   
SvaraCitera

Finns många hemmapeircare som antagligen skulle göra det bara de fick pengar, men då är risken att du åker på någon mysig och obotbar sjukdom som du senare kommer att dö av. 

Annars så skulle du kunna göra det själv, vilket kan resultera i att du klämmer sönder någon nerv i ansiktet och du måste gå runt o se ut som om du har fått en stroke.  Skulle nog rekommendera att du väntar tills du är 18 eller övertygar din målsman att det är en bra ide. 

Lycka till ^^


   
SvaraCitera