Forumet - Pigementförändringar

Pigementförändringar

2718 1 31

Är det farligt? 

Jag har en del pigmentförndringar, och har haft det länge. Är lite flammig eller vad man ska kalla det, och har små fräknar mitt på ryggen. 

Betyder detta att jag ska akta mig för solen eller något? Vet att mamma haft en del som försvunnit, det är skumt. 

Har ni några pigmentförndringar? Stör det er? 

Spana också in:


stereo total: jag har haft pigmentförändringar mellan brösten. jag gick till vårdcentralen som skrev ut en salva åt mig. jag smorde in mig med salvan varje dag i typ två veckor, sen försvann det!
men va, kan man göra så? minns du vad salvan heter? eller kanske vill göra en snabbgoogling för att förhoppningvis lyckas läsa namnet och på så vis minnas det. 

Buddah: Hej jag heter Buddah och är legitimerad hudläkare. Smörj in huden med ättika så skall du se att dessa "fläckar" försvinner. Blink
menar du allvar? jag vet att du inte är hudläkare haha.. men, att ättika kan hjälpa? ättika funkar ju till allt möjligt, så jag menar, varför inte. hört att man kan ha det i håret också. minns ej varför dock.

penja: men va, kan man göra så? minns du vad salvan heter? eller kanske vill göra en snabbgoogling för att förhoppningvis lyckas läsa namnet och på så vis minnas det.
jag fick mina pigmentfläckar när jag var typ 17, dom var ljusbruna och blev (väldigt) sakta större. det var inga fläckar jag haft sen födseln. 
jag har googlat lite och inte hittat salvan, tyvärr. 

stereo total:
jag fick mina pigmentfläckar när jag var typ 17, dom var ljusbruna och blev (väldigt) sakta större. det var inga fläckar jag haft sen födseln. 
jag har googlat lite och inte hittat salvan, tyvärr. 
har svårt att säga om mitt blir större eller så. är mer så att jag är typ flammig, har lite fräknar. inte direkta fläckar. har typ ett lite mörkare parti över ena insidan av överarmen och ut på bröstet. inget som egentligen stör, men ser lite... skitig ut. haha..
okej va synd, men tack som försökte :)