Forumet - Pimpa

Pimpa

2341 0 56
Hej!

Har en snabb fråga till någon som kanske kan detta. Hur "pimpar"/style:ar jag bäst min bil? Köpte en Mercedes från 72 för någon månad sen eftersom att jag tar körkort i sommar. Vill gärna ha något som påminner iaf lite om "Fast and the Furious" även fast jag vet att det kanske inte går att göra till 100 p.g.a. bilen.

Några förslag? [cheers]

4445642948.jpg

Nej ingen sån bil....

Här där jag bor är det väldigt många sånna ''Tuners'' som åker runt.
Men de flesta är totalt fail då de tagit en random gammal bil och pimpat upp den. Tycker att detta ordspråket passar bra:

''Som att sminka en gris''


Nää skaffa en bil som är lite mer gjord för sånt.
Typ Mitsubishi, Toyota mfl. De lite mer sportigare varianterna.

Spana också in:

OF 5:

den där kärran är inte konstruerad för att gå fort. men men börja med att byta ut fjäderpaket och dämpare och montera krängningshammare (för det kommer den behöva)


Okej. Tror du att jag kommer att kunna köra tillräckligt fort för att dra ifrån snuten med den då, om jag ordnar det där?
Supply and Demand:

Du fixar så att den är i någon skitful färg, sätter in massa små TV-apparater och andra konstiga saker man ej behöver i en bil. Det har jag lärt mig på mtv.


Du har fattat vad jag är ute efter [smile]

OF 5:

för att det är en stor, tung och relativt långsam bil. och hur mycket man än kan bygga om den så kommer man inte komma ifrån faktumet att polisens bilar är smidigare.


Fan då. Får väl sälja den och köpa någon nyare
Är du dum i huvudet eller? när du modifierar bilen så måste du ju utgå från bilen i sig och förädla den, det funkar inte att kasta in importtrenden som är anpassad för först och främst japanska bilar från 90 och 2000-talen. Det kommer bara att se tardigt ut om du inte lägger ner en massa pengar.
xsaosinx:

Tror du att jag kommer att kunna köra tillräckligt fort för att dra ifrån snuten med den då,


och ofta du är 18 btw[shake] vill ha en "pimpad" bil som de har i fast and the furious, och fantiserar om att köra ifrån polisen i häftiga biljakter? eller va?[shake] låter mer som typ 14[sad]