Forumet - Pimpa skåpet?

Pimpa skåpet?

482 0 16
Tänkte pimpa mitt vackra skåp i korridoren nu i 9an, för att minska skolstress eller något. Vad tycker ni man kan göra? Doftgranar lär vara otillåtna på grund av parfym. Klistermärken kan gå, men gärna något som inte lämnar så mycket att städa efteråt. LED-lampor och batteri för en massa rave-färger?

Spana också in:

Nu råkar jag vara något besatt av pimpning och produktivitet, allt för att göra saker och ting roliga och enkla för mig själv. Så här ska jag ge dig några tips, många av de kommer jag själv ta användning av i höst. 
Klistermärken är ett kul sätt att pimpa upp sitt skåp, och som du säger vill man att de ska vara lätta att ta av. Jag skulle rekommendera pappersklistermärken eftersom de är lätta att ta av, det blir inga blekningar på skåpet och hela klistermärket åker med. 
Använd magneter, sätt upp schemat på skåpsdörren så slipper du stressen med var du ska och när lektionerna börjar.
Vad gäller lukter så kanske du kan ha nån typ av svagt doftande sticks eller ljus i skåpet? Inte för att du ska tända ljuset, men finns mängder av dofter att välja på. Se till att ta någon neutral doft som inte ger en huvudvärk. 
Finns mycket mer jag kan ge dig tips på, skriv privat om det är något speciellt du fokuserar på att pimpa med. 
Kände en kille som installerade ett eluttag i sitt skåp i 9an, klippte upp ett hål i taket på skåpet med en plåtsax, drog igenom en förlängningssladd och monterade ”dosan” på väggen i skåpet. Förlängningssladden som löpte genom taket på skåpet installerades sedan till samma uttag som skolans taklampor, integrerade i taket. Genom att lossa en av plattorna tog någon sig upp i takutrymmet och kopplade i kontakten. Uttaget använde de sedan för att ladda mobiler, koka vatten till snabbnudlar m.m. Detta är iofs ganska förbjudet så om du har planer på detta rekommenderar jag att du ligger lågt med det. :) Skolan kommer annars påpeka brandrisken samt att du klippt hål i taket på skåpet. Lycka till med pimpandet! (Rekommenderar det som någon nämnt med schema i skåpsdörren, LIFEHACK!