Forumet - Pinsammaste sexminne

Pinsammaste sexminne

36914 1 1089
jag och min kille kramade varandra så hårt att det vart ett prutt ljud mellan våra bröst... lät som en riktig brakare...jag började skratta så våldsamt att jag trillade ur sängen och ner på golvet...
låg där och vek mig i skratt ett bra tag...när jag väl hade samlat mig var stämningen lite som bortblåst...

[crazy]

Spana också in:

Hehe detta har man mkt av.. Inte direkt pinsamt men snarare roligt.. En gång när jag sög min kille så råkade jag kittla honom med handen på ett ställe så hans knä hoppade till å i samma ögonblick skulle jag flytta på mig å fick knäet rätt upp i näsan och fick värsta näseblodet. det bara sprutade.. å jag har piercing i näsan å staven gick nästan rätt igenom...
En gång när jag och min kille hade sex vi var helt nakna och upphetsade och som tur hade vi ett täcke på oss och helt plötsligt just när han höll på komma så kom han lillebrorsa in med Pizza vi visste inte vad vi skulle göra så att vi sa ba att han skulle lämna pizzan vid dörren, GUD vad pinsamt.
haha, pojken och jag hade sex i deras tvrum en kväll. Vi låg under en filt på en sån rispuff på golvet. tvn va på så föräldrarna kom in och satte sig i soffan typ 2 meter från oss och började kolla på tv... haha helt sjukt. han låg ovanpå mig och ja, så vi låg så under en filt jättelänge innan jag tror hans föräldrar fattade och gick ut! Shit vad pinsamt det var ett tag efteråt:D ..[love]
LÅNG MEN LÄSVÄRD LÄSNING!!!

Ska dela med mej av ett av flera pinsamma sexminnen. Önskas fler så skriv :P
Jag och min dåvarande kille bodde några mil ifrån varandra och han var med på stationen för att lämna av mej på tåget. Det var ett tag till tåget skulle komma och vi var själva i väntrummet. Det ena ledde till det andra och vi blev väldigt kåta och tänkte att vi hinner ju en snabbis. Duktiga som vi var så betalade vi fem spänn för att komma in på herrarnas toa. (lite privathet vill man ju ha)Var en stor toa, med ett rum innan själva dasset med ett stort fönser, detta var dock sådär immigt ni vet så man inte kunde se ut ett piss, (vad vi visste var att man dock kunde se in hur tydligt som helst. INTE BRA!
anyway, jag sätter mej på fönsterbrädan me ryggen mot fönstret, min kille klär av mej o sej o sen börjar vi knulla, mitt i allt detta så går två av mina bästa kompisar förbi fönstret, utan att vi märket nåt. Vi avslutar akten och klär på oss och går ut när vi hör att tåget kommer in.
utanför väntsalen sitter mina kompisar på en bänk och asgarvar o berättar vad de sätt, fatta vem som blev mobbad på tåget eller?
just dom som går förbi, just då, världen e fan liten ibland =)
Jag har inget speciellt sexminne från något speciellt tillfälle men detta kan jag iaf berätta:

Jag och min pojkvän brukade duscha tillsammans ganska ofta och ibland kanske vi hade sex i duschen och så.. I hans förra lägenhet stod badkaret med dusch rakt framför ett fönster. Det var ett vitt duschdrapperi framför fönstret. Alltså det var inget sånt där litet fönster utan det var ganska rejält, uppskattar det till en meter högt och en halv brett ungefär. Precis där framför stod vi och duschade och hade sex och allt vad vi gjorde. Efter kanske åtta, nio månader upptäckte vi att om man stod utanför fönstret när det var mörkt ute och ljust inne såg man skuggsiluetter av dem som duchade där ganska bra. Fönstret låg så till att det syns väldigt bra om man står vi utgången framför Prix. Vill inte tänka på hur många som kan ha fått sig ett gott skratt där. Många jag känner vet ju att min pojkvän bodde i just den lägenheten och hans kompisar han delade lägenheten gick ju ofta ut den vägen till Prix oxh handlade och då passade vi på att ta en dusch..

Pinsamt pinsamt..[blush]
har inte råkat ut för något speciellt pinsamt, emn endel konstiga saker har väll hänt :) är på br ahumör så jag akn dela med mig :)

- Sög av min kille på ett tåg.. i kupén (jag vet! men vi var nykära)
Ja, och sen kom han, och jag fick amssa i ansiktet och kund einte dirrekt bara resa mig upp lite diskret bland alla människor, så jag fick gå med jackan över huvet till toaletten för att tvätta mig.

- Sög av min kille en annan gång och han han inte för varna mig, så jag fick massa sperma iögat, var som i slowmotion, jag ser de tkomma flygande mot ögat men hinenr inte blunda utan när jag väl blundar klibbas allt ihop och rinner ut ur ögat :/ haha. Började skratta jätte mycket och i flera dagar, för ständigt påminde mitt blodsprängda öga oss :) [cool]
Hehe kul å läsa allt.. men sånna här grejjor hör till vardagen... En gång hade jag å min dåvarande pojkvän sex i duschen.. Mot väggen å nästan i slutet när vi höll på att komma så skulle jag rätta till mig så jag inte halka. Men det gjorde jag vilket gjorde att jag slog i bakuvudet i en duschstång och svimmade av i fem minuter.. Vaknade upp och ser min pojkvän stå ovanför mig med världens stånd och helt orolig.. Självklart avslutade vi klart akten men dock inte där inne utan i föräldrarnas säng:P
Under tiden då pojken o jag bodde kvar hemma var jag oftast hos honom under helgerna. Precis i början av ett förhållande är det ju lite pirrigt, men man kan inte hålla fingrarna i styr. Så en gång, mitt på dagen, höll vi igång i hans rum. Då öppnas dörren o han plastfar kommer in. Han såg lite förvirrad ut, sa "jahaja" och gick ut igen. När vi kommer ut senare skrattar han åt oss och slänger ur sig flera kommentarer. Det var fruktansvärt pinsamt.
Oj, det finns ju så många. Haha.

En pinsam grejj var då jag sov över hos min tjejkompis. Vi hade vart på fest och var fulla och småkåta. Varken hon eller jag är lebb, men i brist på annat blev vi nyfikna på varandra. Det gick rätt vilt till då hennes mamma öpnnar dörren och får se oss nakna på sängen. Och vilken min hon fick :P Haha. Hon mumla nått om att hon skulle kolla så att vi kommit hem ordentligt, stängde sedan dörren snabbt och gick. Vääääldigt pinsamt dagen efter vid frukosten.