Forumet - Pinsamt att gymma som smal

Pinsamt att gymma som smal

1611 0 17

Spana också in:

Dom flesta kände nog likadant i början och är det någon som pekar och skrattar så har han bara fortfarande lika jävla dålig självkänsla som när han själv var en räka.

Att folk kollar på dig när du tränar ska du inte övertolka. Folk glor på varandra för det är trist att glo in i en vägg, man kan se vilka övningar andra tränar, man kan va fascinerad över andras fysik osv.

Jag tycker iaf det var jävligt jobbigt i början. Men jag gick dit med mina polare först. Sedan när dom började banga så gick jag dit själv och tyckte det var asjobbigt. Man känner sig vilsen och klen som fan.
Hah, jo tack att vara tanig på gymmet är inte roligt. Men som tjej får man nog många blickar där oavsett smal eller inte. Jag har fått lite mer styrka i kroppen sen ett halvårsen, då jag gymmade första gången. Jag minns hur benig och liten jag såg ut. Numera ser det väl inte "stort" ut, men jag ser åtminstonde inte lika svag ut! Männen som är riktigt biff på gymmet bara motiverar mig att fortsätta. I'll outdo them all
Jag var så tunn när jag började att jag gjorde typ 6-8 reps i bänkpress med bara stången fort och lätt och sen tokfailade. Ingen uthållighet alls.

Jag bryr mig inte alls vilka vikter andra tar, det enda jag stör mig på är dålig teknik och idioter som tror att gymmet är en lekstuga för dem och deras vänner. Och folk som inte plockar av vikterna efter sig. Nackskott.