Aviseringar
Rensa alla

Pinsamt :'( (hittade inte nån bra kategori)


Ämnesstartare

Vi badade igår. Då hade jag mens. Jag testade tampong men de gjorde för ont!!! 🙁 min kompis som har haft sin mens jättelänge sa att man kan bada med binda. Så jag var så jävla dum och gjorde det! Såklart läckte det och nåra i 9:an såg det! Jag känner bara att nu vill jag dö. Det är inte bara det. För det första har jag bara en vän. Alla andra är ascoola liksom! Hah! ... Men det finns en kille som kan få vem han vill. Han sökte upp mig på kik o började chatta med mig men nu unerviker han mig :(. Han sa senast att jag var söt och något jag inte fattade. Vågade inte gissa men jag tror att han frågade om jag ville ha pojkvän 🙂 jag sabbar såklart allt 🙁 men jag har la säkert misstolkat allt. Vem skulle gilla mig?! Jag är pinnsmal så revbenen syns. A-kupa, ingen rumpa o likblek.


   
Citera

Du kommer skratta åt detta i framtiden.

Nästan alla gluttar är missnöjda med sitt utseende.

Ta kontroll förfasen, sträck på dig och låt ingen trycka ner dig.


   
SvaraCitera

[smile]


   
SvaraCitera

om du inte gör en stor grej av det så blir det ingen stor grej! säg ifrån när någon är taskig ("ja gud vad hemskt, det läckte lite blod från min fitta.. fan vad jobbigt") och fråga om den där killen vill hitta på något med dig. undviker han dig så är han inget att ha.


   
SvaraCitera

När jag var typ 13 badade jag i badhus med bomull i bikinin. Det var ett misstag kan jag säga. Men det är ju en jätterolig episod att berätta om idag.


   
SvaraCitera
time
 time

Tråden flyttad från Forum AKTUELLT/Övriga aktuella nyheter och händelser


   
SvaraCitera