Forumet - PIRATPARTIET

PIRATPARTIET

927 0 130

Spana också in:

Man skäms ju att ett nördparti som består av folk som skrattar som Janne Långben, har stora framtänder, tjocka glasögon och vet inte vad utomhus är förnågot ska ta sig in i EU-parlamentet med 7,1%...

Majoriteten som röstade på PP var ju då ungdomar som tror att PP ska kunna göra fildelning lagligt på något jävla sätt så då kan dom fortsätta ladda ner sina jävla spel utan att betela för det medans dom sitter där och skrattar som Långben vilket kommer lyckas ännu sämre med i Bryssel.

Jag är irriterad över att världen nu ser att vårt folk inte består av något mer än äckligt feta ungar som sitter i en jävla rullstol om dagarna och äter chips medans han/hon spelar WoW...

Stor del av Piraterna skulle röstat på Sverigedemokraterna om dom hade valt något annat hörde jag, fy skäms på er, Sverigedemokraterna hade varit rätt röst. Ni Sverigedemokrater som röstade på PP visar att folket inte går först, ni är verkligen svaga patetiska egoister.

Sverigedemokraterna hade varit en EU-kritisk och Sverigevänlig röst till Bryssel som till skillnad från Piratpartiet håller i stora frågor och också fler än endast 3 frågor.