Forumet - Piss och löv

Piss och löv

296 0 18
Så, ska jag gå på Peace and Love i år?

Jag har aldrig tidigare varit på en festival och är lite nervös. Jag funderar på att gå då det kommer vara bra artister i år och sådär, och jag går enbart pga musiken och inte för att supa/knarka/whatever. Man har ju hört skräckhistorier och det har gjort att jag blir lite skraj. Har dock ändå börjat fundera på om det kanske skulle vara något.

För- och nackdelar med festivallivet?
Saker man bör tänka på?

Tänker på t ex hur man laddar sin telefon och så, hur går sånt till? Små praktiska grejer som kan vara bra att veta.

Vill helt enkelt ta reda på om det är värt pengarna och om jag verkligen borde. :(
lugn camping deluxe, hehe, välj det. där ska jag bo. då kan man festa (eh, ja, om man ska det dvs) på vanliga och sova på lugna. på deluxe har man också tillgång till mobilladdning, dusch och toa gratis. vilket är soft.
tröttnar man på festivalliv och vill vila lite, då tar man tåget en stund och är hemma hos mig, hehe.

du borde!

åker helt klart också mest för att lyssna på musiken.

Spana också in:

åh, jag tror jag ska dit. men måste spara min riksdaler till så mycket annat. avståndet är inge problem, såväl som boende, så jag antar att det är endast biljetten som kommer kosta och lite annat smått och gott

eller, jag kanske bör hyra ut min röda lilla villa och skapa ett kollektiv. några intresserade?
Hoho, snor tråden lite! Någon som vet hur det ser ut med visiteringen när man går in på campingområdet och festivalområdet? Detta är väl två skilda områden, som jag förstått det brukar de INTE kolla väskor efter alkohol när man går in på CAMPINGområdet alltså, någon som kan bekräfta? Däremot festivalområdet brukar det vara kontroll :) nån med koll?
makaroniez:

Detta är väl två skilda områden, som jag förstått det brukar de INTE kolla väskor efter alkohol när man går in på CAMPINGområdet alltså, någon som kan bekräfta?


Jo de kollar väskorna in på campingen. Sen hur noga varierar väl på vem som står där och när du går in men visst kollar de. Men de bryr sig inte om du har alkohol med dig in dit, det har väl alla. De bryr sig inte om du är under 18 heller. I så fall är det nog mest polisen du ska hålla dig undan för.