Forumet - PISSPROV

PISSPROV

1358 0 27

Spana också in:

emiliaaat:

nu är det såhär att jag.................... rökte igår. och har pissprov på fredag.. alltså har thc endast 3 dagar på sig att gå ur.. är jag totalt körd ellER? (dricker vatten, käkar vitaminer, osv..) får inte torska nu... blir skickad på bhem


Vad är det för prov? Om du är absolut tvungen (har någon slags dom eller soc på dig) så kan du ju alltid försöka med att "inte vara kissnödig" så länge du orkar vänta, de kommer sannolikt inte vänta längre än några timmar om du är envis och har lite is i magen. Om det är något slags skolprov så bara säg nej, de har ingen rätt att tvinga dig att ta prover.

Försök även få dem att ta ett blodprov istället då det går ur blodet på bara någon eller några dagar beroende på lite alla möjliga faktorer (din kropp, hur ofta du röker etc).

detberorpå:

i,iot


Någon här som verkar vara en idiot är ju annars du, som i och med ditt inlägg inte tillfört något mervärde för någon på detta forum och dessutom kostat dig själv och oss andra tid. Kort och gott så är din närvaro här negativ och därmed oönskad.

OF 5:

ärligt talat hoppas jag du åker dit. dock tror jag tyvärr chansen inte är så stor


Ärligt talat hoppas jag att du har någon som helst aning om vad fan du snackar om. Varför hoppas du att hon ska åka dit? Har hon gjort dig eller någon annan något som helst ont? Skärp dig för fan, är det här vad du gör när du är 21 år?

Exkrement:

Jävligt korkat att röka innan du ska ha pissprov.


Förutsatt att personen visste om det, ja. Annars, nej.
Wong:

Någon här som verkar vara en idiot är ju annars du, som i och med ditt inlägg inte tillfört något mervärde för någon på detta forum och dessutom kostat dig själv och oss andra tid. Kort och gott så är din närvaro här negativ och därmed oönskad.


Ingen bad Mig tillgöra ngt mervärde för ngt (hahah, aa NGT inte ngn[rolleyes]) på detta forum.
Ingen har sagt att jag har ont om tid.

förövrigt tkr jag att det är idiotiskt att knarka[zzz]
Exkrement:

Tror inte man blir kallad med bara två dagars varsel.


Du vet ju inte när personen blev kallad men vi kan ju utgå från att det rimligtvis inte var i natt och alltså därför rimligen igår, alltså en dag efter att ha rökt och tre dagar innan man ska göra urinprov. Och jo, kallelserna lär nog gå ut ganska plötsligt just för att kunna ertappa folk, att boka 3 veckor fram i tiden vore helt sjukt idiotiskt.
Wong:

Du vet ju inte när personen blev kallad men vi kan ju utgå från att det rimligtvis inte var i natt och alltså därför rimligen igår, alltså en dag efter att ha rökt och tre dagar innan man ska göra urinprov


Även om det skulle vara så är det fortfarande korkat att röka när man vet att man har soc eller liknande på sig.