Forumet - Pissprov

Pissprov

3630 0 16
ska förmodligen på pissprov imorn måndag, tog typ fyra linor kokain i fredags. Kommer det synas på provet?
Hinkat fem-sex liter vatten nu och tagit lite b-vitaminer.
Rökte även hasch rätt ofta under hela sommaren, slutade för ca en och en halv vecka sedan (då jag även tog amfetamin). kommer allt det synas i testresultatet?
får inte torska, någon som vet hur jag ska göra för att inte torska?

Spana också in:

Jag är inte så hemskt påläst, men det där beror på en del faktorer...

Utifrån informationen du uppger känns chansen att du åker dit på cannabis relativt stor, men din information är ganska oprecis. Kokainet visar sig kanske också.

missanis:

får inte torska, någon som vet hur jag ska göra för att inte torska?


Hårt, för det känns relativt sannolikt att du gör det. Vill du slippa dessa bekymren kan du ju alltid sluta använda.

Instruktioner, teorier gällande eller tips på hur man kan fuska på drogtester är inte regelenliga, för övrigt. Ba' så ni vet.
Kanske är lite sen men,

Amfetaminet kommer definitivt inte synas, Cannabisen kommer förmodligen inte synas (Helt beroende på hur ofta du rökte på), Kokainet kommer görhoppningsvis inte synas (Brukar inte synas på pissprov efter 3-4 dagar)

Med tanke på ditt så kallade "vattenhinkande" så kommer det förmodligen vara lugnt.
"Slutade som sagt för en och en halv vecka sen", bra tänker jag, men sen skriver hon "bara kokain som jag tog i fredags." låter inte som att hon är rätt hooked. Och har man kommit till den nivån att man tagit kokain och amfetamin så är det inte oskyldigt längre, enligt mig. Att röka cannabis några gånger kan jag ta som oksyldigt.

kennyman:

mhjo, men känns som att det är på en så pass oskyldig nivå att det bara skulle bli värre om hon åkte dit på de nu [smile]

Fingerprints:

Och har man kommit till den nivån att man tagit kokain och amfetamin så är det inte oskyldigt längre, enligt mig. Att röka cannabis några gånger kan jag ta som oksyldigt.


jodå, det kan fortfarande vara hyffsat oskyldigt. [smile]fast ah iofs, man märker inte när man går över till ... inte så oskydligt ... så kanske inte e så oskyldigt endå på sitt sätt [cute]