Forumet - plasik operationer för minderåriga?

plasik operationer för minderåriga?

1862 0 23
hej

jag är en tjej som snart fyller 15.
jag gick på en kalori diet för några månader sen och gick ned 10 kilo, jag älskar min kropp nu men den blir helt förstörd av mitt fula aniskte. det är jobbigt för jag vet att det ända sättet för mig att bli snygg är om jag opererar mig men efftersom jag bara är 15 (om två månader) så undrar jag om det är tillåtet för minderåriga att plastik operera sig i sverige?

min mamma vill inte att jag ska operera mig för hon är rädd att jag kommer vilja göra om det så jag förstår att utan förälders tillstånd så kommer jag nog ingen vart och kommer att behöva vänt tills jag blir 18,. villket leder mig till mitt andra problem
vi är en vanlig medelklass familj så vi har inte så mycket pängar over till saker som smink,kläder m.m så jag måste tjäna ihop till min operation helt tjälv. finns det något en femton åring kan jobba med eller något sätt jag kan tjäna pengar på ?

har kollat på internet och en näs operation kostar runt 35.000kr beroende på vad man ska göra och var man gör det så då skulle jag behöva tjäna over 10.000 kr på ett år. låter omöjligt men jag är fullkomligt besluten att jag kan fixa det här.jsg måste fixa det här.

Det är inte bara något jag inbillar mig, folk har sagt det till mig och det är ett faktum. jag vill inte behöva få anorexia och förstöra min kropp bara för att mina kinder är knubbiga. jag ska försöka träna och få muskler, har hört att fettet i ansiktet kanske försvinner då. men om inte det funkar och jag inte får ihop pengar till en operation så vet jag inte vad jag gör.

snälla hjälp, jag behöver hjälp och tips inte bara några tröstande ord.

"en dröm kan ta dig långt,ord tar dig längre men handling kan ta dig hela vägen dit."
Du får inga tröstande ord, jag har levt i 19 år med vissa skavanker har vissa kroppsdelar som jag har stora komplex för men ju äldre jag har blivit destu mer har jag lärt mig att acceptera hur jag ser ut.

Tycker t.ex. jag är tjock och har haft ätstörningar men ofta ser man bara felen själv! Ta och koncentrera dig på dom delar av kroppen du trivs med och dissa dom som du tycker sämre om.

Lagomt mkt självförtroende och en intressant personlighet kommer du långt med! [y]

Spana också in:

smörgåsbord:

Jag vill också operera mig snyggare, dessvärre tror jag att du måste vänta tills du är 18. Men har sett på tv tjejer under 18 som har fått skaffa silikon. Så man vet aldrig.


[surprised]

Exakt vad skulle du ändra? Knasboll[no-no]


Ont: Var medveten om att du bara är femton och ditt utseende är långt ifrån färdigt. Särskilt, som du sa, "bulliga kinder" kommer förmodligen förändras då man har mer fett i ansiktet och så när man är yngre.

Färdig vad gäller grundläggande drag blir man väl ungefär i arton-eller tjugoårsåldern.
Lite tjocka kinder är vad som verkligen försvinner när man blir äldre, jag lovar dig. Ser jag på gamla skolfoton på mig själv från år till år och jämför dom med nu så kan jag garantera dig att mina söta bullkinder är helt väck. Och jag ska vara helt ärlig; Jag saknar dom, nu ser jag ut som en döskalle. [smile]
Nachac:

Din mun är ju fin, näsan också, hela du, men ändå.

Trams.


Meh, jag putar som fan med munnen på den bilden i mitt album, så du kan inte säga något. Och näsan blir annan när man gör trevliga uttryck och grimarser så där kan du inte säga något heller. Och så har jag tjocka kinder [sad]
Jag ville verkligen plastikoperera min näsa när jag gick i grundskolan och mådde dåligt på grund av mitt utseende.

Nu har jag lärt mig att acceptera att det inte är så fullt hemskt och jag kommer inte att leva ensam i resten av mitt liv på grund av ett kraftigt näsben.

Man kommer över det.
PronouncePurple:

"en dröm kan ta dig långt,ord tar dig längre men handling kan ta dig hela vägen dit."


Så'na som du är sorgliga, for all the wrong reasons. Alltså, så stor jävla roll har inte utseendet, och om du faktiskt tror det kommer din insida att multna bort så att du inte har någonting kvar.
Ansträng dig på naturlig väg, nöj dig med vad naturen givit dig, och lär dig uppskatta det. Det finns människor som är rentav handikappade, allvarligt så, med helt distorterade ansikten och har funnit lycka med båda kärlek och familj.
Vad exakt hoppas du på att uppnå med en plastikoperation? Ytliga småpojkar som juckar mot ditt ben?

Skärpning, fan. Så illa kan det inte vara.
MOTBEVISA DET DÅ, SNORUNGE.

pics or stfu