Forumet - plastikkirurgen

plastikkirurgen

98 0 19

Spana också in:

EnsamFlickaVärlden:

Fan va folk är fixerade alltså! Alla människor är människor oavsett hur vi ser ut, smala eller feta. Och det har INGET med intelligens att göra! Lär er det någon gång UM:are, ni verkar ju intr ha speciellt mycket innanför pannbenet ni som anklagar feta för att vara dumma!!


Vänta.. Sa jag det? Det jag menade var att om någon är snygg eller ful är ju svårt att definiera, men om någon är fet eller inte är lätt.
EnsamFlickaVärlden:

Överreagerar väl med tanke på hur vissa här på UM beter sig.


Det är ett forum på internet, vad väntade du dig?
Dessutom skulle väl idioten vara du, om du ska genomgå en plastikoperation när anledningen till att ditt utseende är mindre uppskattat snarare beror på vikten än något annat.
Kalla mig inte dum, för jag vill inte whina utan föra fram en poäng. En hälsosam kropp är vacker, för smal eller för tjock är sällan det. Självklart ligger allt i ens grundform och egentliga utseende, men precis som att en människa som inte sköter sin hygien luktar illa betraktas en människa som inte tar hand om sin kropp (äter vettigt och motionerar som sig bör) som mindre vacker, also known as ful.
Själv är jag snarare för smal, och jag arbetar för att gå upp i vikt, just eftersom att en benig kropp inte heller är vacker eller hälsosam.