Forumet - Plastikkirurgi-bröst

Plastikkirurgi-bröst

3825 0 76
Jag har funderat på plastikkirurgi sen jag var 15 år för jag alltid avskytt form,utseende och storlek på mina tuttar.Nu har jag ändå blivit 18 och närmar mig 19 och har inte accepterat hur dom ser ut och kan säga i dagsläget att jag inte vill visa dom för nån person,inte ens en bästa vän.
Brösten kommer alltid hänga med och om jag inte kan acceptera dom när JAG tycker dom har väldigt stor betydelse både för självkänsla och sexliv så har jag planerat sen ett par år tillbaka att få dom fixade.

Mina frågor,som kanske borde ställas direkt till en kirurg men jag ligger 20 000 ifrån och dom tar la ett år att snåla ihop:
-Ärren,är dom små?
-Är det stor risk att det går åt helvete och man typ tappar känsel eller får knöliga tuttar eller så?

(Och det är inga enorma DD kupor jag satsar på,bara fixa utseendet och öka till en liten C från en B-kupa >_< )

Och klart man undrar vad folk tycker om d,vad är sexigast,en själv med självkänsla och som kan visa brösten eller en tjej med allra sämst självkänsla som är rädd för att visa dom?[rolleyes](till dom som anser att bröstimplantat är fel etc.)

Dold text: Och nej,ni får inga pics[mad]
Gryphon:

Jag ser hellre att en tjej kanske tycker att hennes bröst är fula, men ändå vågar visa dom för mig och att hon kan känna sig trygg i mitt sällskap, än att hon måste operera sig.


Bröst är en viktig del för mig och d spelar ingen roll hur trygg jag skulle känna mig med nån för jag skulle ändå aldrig våga visa för jag skämms så mycke för dom,visst,d är dyrt,men om jag kan visa brösten utan att skämmas så är det nog värt d.Vill lixom ha nåt på min kropp jag kan tycka om när jag inte har nåt annat att tycka ser bra ut,är inte glad över nåt på kroppen.

Spana också in:

Gryphon:

En kille som älskar dig tycker att allting på din kropp är det finaste han har sett. En normal kille iallafall.


Tyvär har jag ingen sån och jag kan bara tänka mig om jag va kille och hade en tjej som inte våga visa brösten skulle jag blivit jävligt frustrerad,hur mycke jag än älskade personen.
Vad är problemet, är de små eller är de missformade?

Tumregeln är att fejkbröst alltid är fulare än naturliga dito, om de naturliga inte är grovt vanställda. Det syns klart och tydligt att du gjort en förstoring, och det talar om för alla som ser att här går en väldigt ytlig människa. De både känns fel och ser onaturliga ut.

Det bör du ha i åtanke innan du beslutar om en sådan operation. Är dina riktiga bröst så illa vanställda att det är värt att skaffa sig den sortens onaturliga utseende, eller är det bara någon förståndshandikappad idé om att de skulle vara "för små?"
Tözen:

om jag va kille och hade en tjej som inte våga visa brösten skulle jag blivit jävligt frustrerad,hur mycke jag än älskade personen.


Tja, man vill ju gärna att ens tjej ska kunna visa sig helt och hållet. Inte bara för att man tycker att hennes kropp är den finaste som finns, mest för att man vill få henne att känna sig bekväm med att göra det, speciellt om hon har komplex för någon kroppsdel.

Men när du hittar en bra pojkvän som gillar dig och är normal så kommer han att göra allting för att du ska må bra, speciellt försöka få dig att känna dig bekväm med din egen kropp.
KID_IS_BACK:

Tumregeln är att fejkbröst alltid är fulare än naturliga dito


fulare när man förstorar 3 storlekar,syns knappt att förstora en halv/en storlek typ.Men vad är finast,en tjej som känner sig självsäker och kan visa sig utan att skämmas eller en som skäms grovt mycke och är osäker över d?

KID_IS_BACK:

och det talar om för alla som ser att här går en väldigt ytlig människa.


Jag vill bara ha en sak på kroppen som jag inte skäms över? :S jag är inte ytlig när d gäller andra men jag vill gärna ha ett par bröst för det är det som gör att man känner sig kvinnlig och då vill jag kunna visa dom utan att må dåligt över d,skämmas etc.

KID_IS_BACK:

Vad är problemet, är de små eller är de missformade?


Gillar inte att prata ingående om dom,tillochmed d skämms jag över,inte ens med min bästa vän.Har en polare som har typ likadana bröst,jag tycker inte dom är minsta fina nånstans men d finns folk som har värre,även d känns som om jag har fulast.Jag har en normal syn på bröst och vet vad som ser normalt fint ut och inte,och jag gillar dom inte,inte bara en dum idé,jag har ögon.

KID_IS_BACK:

förståndshandikappad idé om att de skulle vara "för små?"


Nej,B är en bra storlek tycker jag,men om man ändå vill ändra utseende på dom så hade jag ialf inte dött av att ha en C-kupa då jag tycker att det är en lagom och vacker storlek.Men om jag inte får ihop tillräckligt med pengar så har jag inga problem med att behålla mina B.
Jag kan faktiskt förstå dig till viss del. För mig är också brösten ganska centrala i sexuella sammanhang och brösten är nog den delen på min kropp som jag avskyr mest. Tyvärr.

En stor anledning till varför jag inte överväger operation är det faktum att man kan bli okänslig just där, och det tycker jag vore väldigt synd. Så jag resonerar så att jag helt enkelt får leva med mina fula, hängiga, ojämna bröst eftersom det åtminstone känns väldigt bra när någon tar på dem.

Hur ser de ut? Är de hängiga, ojämna eller typ ... tubformade? Stora vårtgårdar? Vad är det som är problemet?
uppenbar:

En stor anledning till varför jag inte överväger operation är det faktum att man kan bli okänslig just där,


mjo,det jag tänker på med =/

uppenbar:

nog den delen på min kropp som jag avskyr mest.


Sorgligt att höra när jag vet hur d känns.

uppenbar:

Hur ser de ut?


Som sagt så kan jag inte ens brata med en av mina bästa vänner om d,inte visa,inte prata om vad jag ogillar för jag skäms så mycke över dom,så knappast i en tråd på ett forum.[n]
Tözen:

Som sagt så kan jag inte ens brata med en av mina bästa vänner om d,inte visa,inte prata om vad jag ogillar för jag skäms så mycke över dom,så knappast i en tråd på ett forum.[n]


Men så illa kan det ju inte vara [sad] Försök berätta.

http://www.007b.com/breast_gallery.php
Kolla runt lite där så ser du att folk sällan har skitfina bröst (även om det känns som om varenda jävel har fasta, söta, perfekta bröst [mad])
uppenbar:

Men så illa kan det ju inte vara Försök berätta.


asså,vet ju att andra har likadana bröst och inte har dött av d,men jag vill ialf känna att jag kan visa dom för nån utan att skämmas ihjäl och börja gråta eller liknande.För jag vet att dom inte är ett par av dom brösten man helst föredrar om man fick välja vilka man vill.

Jag hade tex. blivit jävligt upprörd om min partner hade haft sjukt stort kukomplex och tex bara vill ha sex när d är mörkt och inte visa kuken som "här är den",för jag vill leka med den,jag bryr mig inte om vad personen tycker om den för jag tycker om personen för den den är etc etc,men jag förväntar mig inte att nån nånsin kan tycka om mina bröst.[n]så,om jag blir upprörd av att en kille skulle skämmas för sin kuk och inte ville visa på ett sånt sätt kan jag nog tänka mig att en kille blir upprörd på samma sätt.
NYSON_IS_BACK:

Vi behöver beslutsunderlag!


min tråd handlar inte om mina bröst duger eller inte,jag hade två frågor om plastikkirurgi.jag har bara velat poängtera att det inte är för att en kille ska tycka om mina bröst som jag gör d utan att jag ska känna mig nöjd över nån del på kroppen och ialf kunna ha sex utan bh/visa brösten utan att skämmas för d skulle va sjukt traumatiskt för mig att bli tvingad att visa dom eller pressad till det.
Jag lovar dig att du tills slut kommer att våga visa dina bröst för en kille, om du hittar en bra en. Nästan alla bröst är fina, och man förstorar ofta sina problem, speciellt om du som du säger inte är nöjd med något på din kropp.
Jag vågade inte ens låta en kille se min mage första gången vi sov ihop, men när man väl börjar lita på någon blir det bättre. Jag har komplex över varenda kroppsdel, mår dåligt av att se mig själv naken och skulle helst inte visa min kropp för någon, men när man märker att han faktiskt tycker om att titta på dig, så blir det lättare. Visst är det obehagligt ibland, men oftast kan jag vara naken och ändå känna mig hyfsat okej. JAG tycker inte om det jag ser, men man lär sig att lita på att HAN gör det.

Och om det här handlade om att du skulle vara trygg med dig själv så hjälper det faktiskt också att hitta någon annan som uppskattar din kropp. Jag har fått mindre komplex med åren då jag förstått att min synvinkel inte alltid är den rätta liksom. Och faktiskt, att jag inte är helt motbjudande.

Tänk på det innan du opererar dig :( plastbröst är liksom inte heller så fancy.
blum:

JAG tycker inte om det jag ser, men man lär sig att lita på att HAN gör det.


Det är viktigt, tyvärr så förstår oftast inte killarna det. Er kropp är inte bara till för att köra in kuken i, det är något som vi ska beundra och älska.

Suck, ibland blir jag trött som fan på alla killar även om den här tråden inte handlar om oss.
Tözen:

fulare när man förstorar 3 storlekar,syns knappt att förstora en halv/en storlek typ.Men vad är finast,en tjej som känner sig självsäker och kan visa sig utan att skämmas eller en som skäms grovt mycke och är osäker över d?


Du kommer att förbli osäker, och därmed oattraktiv, oavsett om du fixar brösten eller ej. Felet sitter i ditt självförtroende, och det är där det bör åtgärdas. Inte genom att pissa bort pengar på en fullkomligt onödig operation.

Tözen:

Jag vill bara ha en sak på kroppen som jag inte skäms över? :S jag är inte ytlig när d gäller andra men jag vill gärna ha ett par bröst för det är det som gör att man känner sig kvinnlig och då vill jag kunna visa dom utan att må dåligt över d,skämmas etc.


Som sagt, felet är med ditt självförtroende, inte med brösten. Fixar du dem kommer du snart att hitta på något annat som du måste fixa. För när du fixat näsan kommer ju allt att bli bra... Eller läpparna. Eller ändan. Eller gått ned 20 kilo. Eller lagt om benstrukturen i ansiktet. När du till sist gjort varenda kirurgiskt ingrepp som går att göra kommer ditt dåliga självförtroende fortfarande sitta kvar. Det är inget du kan operera bort.

Ska du spendera pengar på att åtgärda problemet, spendera dem på en terapeut istället.

Tözen:

så knappast i en tråd på ett forum.[n]


Gud förbjude att random anonymt folk på Internet ser får beskrivet för sig hur en annan slumpmässig anonym persons bröst ser ut.

blum:

Tänk på det innan du opererar dig :( plastbröst är liksom inte heller så fancy.


+1