Forumet - Plastikoperationer pga smärta eller psykiskt välmående.

Plastikoperationer pga smärta eller psykiskt välmående.

394 0 24
Så jag har funderat länge och kommit fram till att jag ska göra en bröstreduction, jag är väldigt storbystad och att hitta storlekar som passar är ett äventyr, för att inte tala om de ryggsmärtor man ibland får utav ingen annan anledning än att man stått för länge på fötterna.

I varje fall, nu håller jag på och sparar och sparar och sparar och i min frustration över att jag inte kommer någonvart i sparandet så har jag räknat ut att så dåligt som jag mår så kan jag säkert få en del utav operationen betald, nu är problemet att jag inte vet hur man gör för att få detta?

Hur gör man för att ansöka om ett litet ekonomiskt stöd i detta för jag orkar inte, jag tänker på det varje dag, jag blir ledsen varje gång jag försöker att hitta en fin bh och jag vill aldrig visa mig själv naken för någon, inte ens mig själv.

Spana också in:

Tickstart:

... asså [crazy] är du inte det minsta fäst vid dina bröst (menar ej bockstavligt [blush]) ? [blush] :s


Jodå! Men man måste ju se det ur ett praktiskt perspektiv också. Kommer ju ej se ut som jag gör idag när jag blir gammal, eller ha samma ryggstyrka och fasta bröst. Då kommer de sladdra överallt och jag gå kutryggig av ålder PLUS bröstvikt.
LillaSnigel:

Jo jag tänkte det, var bara osäker på ifall man fick till vårdcentralen eller behövde boka tid hos typ en psykolog eller något.


Om du far fysiska men så kan landstinget betala. Alla landsting har inte samma krav dock, så du får se vad som gäller i ditt... men här är ett självtest​ som du kan göra, för att se om du är en möjlig kandidat. [cute]
Nintendo:

men här är ett självtest​ som du kan göra,


Hur räknar jag ut bröstens volym i ml? :|

isola:

vilken size du har


65 F men har varit upp i G kupa tidigare, inte jättestort men tillräckligt för att ställa till med problem, den smala omkretsen gör även att det blir ännu svårare att hitta passande underkläder i butiker.

Men det största problemet är lixom att det är jobbigt att hålla upp sig rakt, axlar, nacke, övre delen utav ryggen är ofta spänd och går runt med ett obehag. Har inte kommit upp i den åldern att tiden har gjort sitt förståss så det kommer väl bli tyngre med tiden när de är nere vid knäna. Haha. :P