Forumet - Plattat hår

Plattat hår

865 0 27
Det är ju väldigt inne nu att det ska vara platt hår, men hur gör de flesta? Jag menar nästan alla jag ser har HELT platt hår och vem pallar liksom stå med plattång varje morgon? Snälla hjälp mig, utan plattång och utan sån där hos frisören som är as dyrt.
Något enkelt som man kan fixa lätt hemma en måndagsmorgon. :)

Spana också in:

Lypsylen:

Det är ju väldigt inne nu


Men kan du sluta! Jag kan slå vad om att ditt hår är sjukt snyggt som det är, varför vill du se ut som alla andra och förstöra håret på köpet? Vet du hur fult och slitet det kommer se ut efter ett tag? Gör det bästa med det du redan har så kommer du i alla fall sticka ut, så man lägger mer märke till dig!
Lypsylen:

HAHAH, du, du skulle sett mitt hår när det har varit utsläppt en dag utan att det är plattat. Det liknar världens kråkbo.


Men är det meningen att man ska se perfekt ut som om det vore dags för catwalk i skolan, eller? Det är bara du som tycker att det är fult för att det är "inne" med plattat hår. Testa dig fram istället för att ta den säkra vägen ut. Du kan alltid sätta upp det i knasiga frisyrer, googla för inspiration och testa sig fram.

Fast om du är tråkig och inte är kreativ så förstår jag att du vill ta den säkra vägen ut och inte sticka ut, så ja, kör på det istället.