Forumet - player one ab

player one ab

1414 0 35
jag funderar på att starta ett företag vars anställda ska ägna åtta timmar om dagen åt att spela tv-spel. sen plockar jag in så många fas 3:or som jag kan, för att göra detta, och staten betalar hela kalaset. i likhet med andra företag som plockar in fas 3:or kommer jag inte att förlänga några anställningar, utan bara få in nya kontinuerligt.

jag räknar med att mina utgifter kommer vara lokaler, hårdvara och el. lokal kanske kostar en del, men vi kan nog röja upp här hemma för att få plats med i alla fall fyra spelare åt gången. det är plats som ändå inte åstadkommer något konstruktivt, och som vi ändå betalar för. kör vi på nattskift innebär det i alla fall 12 heltidsanställda. ett ps4 på två personer, och var sin tv, innebär kanske 10.000 i utrustningskostnad, vilket blir 20k för fyra anställda. elen är förmodligen rätt försumbar. vi kommer inte ha några inkomster, så skatt är irrelevant, men om det finns något krav på omsättning eller faktiskt verksamhet för att få anställa fas 3:or så kan jag kanske flytta över min börshandel på bolaget. det bör täcka upp dylika krav.

vad tror ni om idén? bra/dåligt? jag tänker att det kan ju inte vara sämre än att riktiga företag plockar in anställda som de inte betalar för, men jag kanske förbiser något.

och nej, jag har ingen riktig aning om hur fas 3 egentligen fungerar, så jag kanske missat något där. men om någon som vet upplyser mig kan jag modifiera min marknadsplan därefter.

Spana också in:


player one:
jovisst, men det finns även ideella föreningar som anställer fas 3:or, den situationen är väl rätt snarlik.
Jo, med idéer som gynnar dem. Jag menar, kidsen du anställer blir sysselsatta och det är väl skitbra, men anser staten att de gör någon nytta? Du får nog specificera tv-spelandet lite vad det går ut på i detalj etc.

S3ON:
Jo, med idéer som gynnar dem. Jag menar, kidsen du anställer blir sysselsatta och det är väl skitbra, men anser staten att de gör någon nytta? Du får nog specificera tv-spelandet lite vad det går ut på i detalj etc.
anser någon att fas 3 gör nytta för andra än företagen som utnyttjar det för slavarbete? visst, folk gör skit, men det gör de väl ändå.
höna: låter lite som ett företag jag jobbat på förutom att dom inte fick spela tvspel =\ =)
folk bara hängde?

mens: Kan gosa med era katter ist. Är dock ingen fasis men det kanske går att få hoppa på ändå. 
nej, man måste spela för pengarna kan tänka mig flexibilitet i de spel som erbjuds, kanske.

Getrekt: jag kan va anställd, har ett eget ps4 o tv Cool
funderar på någon slags modell där man kan jobba hemifrån.