Forumet - Plötsligt hatar han mig, led till självmords försök.

Plötsligt hatar han mig, led till självmords försök.

559 1 26
Jag hade en bästa vän som jag hade haft sedan jag var 13 men i början av 7an så skrev han en massa saker till mig på FB typ en massa " .... " och " -.- " och jag fattade ingenting, sen tog han bort mig som vän på facebook och jag fattade ingenting. han pratade inte med mig i skolan och hans kompisar typ började mobba mig. Och en av mina kompisar vet varför men vägrar säga så jag har försökt att ta mitt liv en massa gånger för att jag mår så dåligt. Kan någon säga vad jag ska göra?!?! this is killing me... bokstavligen.

ÄNDRAT 2012-02-11 21:59
sedan jag var typ 3*

Spana också in:

MadeInSweden:

Stod det i texten att jag låtsas?och jag kan inte bara tvinga henne att berätta!?


Om du verkligen hade velat hade du inte suttit här nu, nästan alla ungdomar gör det halvdant för att de vill att folk ska uppmärksamma hur de mår.

Grejen är att du inte är ensam med att må skit, och tro mig det som du ser som världens grej är ingenting jämfört med vad andra kan uppleva varje dag.

Visst, din kompis är ett svin, men vad fan rör det dig? Skit i honom och gå vidare, sådant folk är inte värda en sekund av ens tid.
tänker lite mer hinduiskt. du tillhör världssjälen och småproblem likt detta är obetydligt genom dina existenser. se helheten. se ditt liv som evigt föränderligt och att hinder är onödiga att spendera energi på.

MadeInSweden:

kännt människan i typ hela sitt liv och så en dag bara PANG! så ändras allt o.O


det är exakt vad livet är.
exakt.
du kan ej gå genom livet och tro att allt eller alla kommer förbli likadant.

du har ett val. antingen står du på dina egna ben eller delar ben med någon annan. siamesiska tvillingar har ett handikapp, eller hur?