Forumet - Plötsligt ignorerar mig

Plötsligt ignorerar mig

3232 0 22
För två månadersen började jag gymnasiet. I min nya klass började det också en kille som jag började umgås med väldigt mycket. Vi har träffats nu varje helg och har haft filmkvällar tillsammans. Vi har haft jätteroligt tillsammans och han smsar ofta och skriver mycket till mig. Men nu en dag i skolan började han ignorera mig helt bara så där. Jag vet att jag inte har varit klängig för det är alltid han som kommit till mig.

Detta känns jättejobbigt eftersom jag tycker om honom jättemycket och jag vet inte vad jag gjort för fel. När jag smsade honom sen och frågade varför han gjorde så skrev han tillbaka förlåt och allt och att jag absolut inte skulle tänka på det.

Kan någon ha ett förslag på vad det kan bero på?

Spana också in:

emmuash:

Kan någon ha ett förslag på vad det kan bero på?


Därför att du är som alla andra tjejer. Ni gör inte ett jävla piss själva för att visa er intresserade. Vad tror du han tänker eftersom att det alltid är HAN som hör av sig?

Var inte så jävla handlingsförlamad om du nu "tycker om honom". Visa dig intresserad och hör av dig själv och kom med förslag för i helvete. Vad arg jag blir![mad]
Chryseus:

Därför att du är som alla andra tjejer. Ni gör inte ett jävla piss själva för att visa er intresserade. Vad tror du han tänker eftersom att det alltid är HAN som hör av sig?


Chryseus:

Var inte så jävla handlingsförlamad om du nu "tycker om honom". Visa dig intresserad och hör av dig själv och kom med förslag för i helvete. Vad arg jag blir!


Detta var exakt det jag tänkte först.

Varför, i helvete, kan du inte bara säga "hej, ses idag?" så tar ni och talar ut om det.
superlative:

Han är kär i dig men tror att du inte gillar honom på det sättet och försöker skona sig själv


Detta är också + på.
Macktorsken:

Gör han det fortfarande?


Igårkväll loggade han in på msn och började skriva till mig som vanligt igen. Vi har bestämt att vi ska träffas i veckan och allt känns som vanligt igen. Men det är det jag inte förstår. Började ignorera mig bara sådär, ingenting hade hänt och nu vill han vara med mig igen..
Lekerkung:

där är problemet , han måste alltid komma efter dig.


nej, kolla vad jag skrev sen.

emmuash:

neej asså nu har ni missförstått allt! jag har ringt honom också lika mycket och jag frågar om vi kan vara också, det jag ville få fram i min fråga var att det inte kunde bero på att jag är klängig eftersom han gär lika mycket som jag. Hoppas ni förstår!

emmuash:

emmuash: neej asså nu har ni missförstått allt! jag har ringt honom också lika mycket och jag frågar om vi kan vara också, det jag ville få fram i min fråga var att det inte kunde bero på att jag är klängig eftersom han gär lika mycket som jag. Hoppas ni förstår!


Han tycker antagligen om dig, men han tror nog inte han får samma respons från dig.