Forumet - plus size till SMALL ?

plus size till SMALL ?

173 0 17
Jag som alltid, rekomenderar att vara aktiv. Om man under ett par månader skippar att käka en onyttigheter (jag kan iofs inte stoppa särskilt mkt) o gör saker som att vara ute, jogga, ta promenader, sporta me kompisarna, hjälper en massa. En bra dagsrytm hjälper mkt med. Försöka dra ner på alkohol. På två månader gick jag från 98kg till 85, när jag la mig tidigt o gick upp vi 8 varge dag (detta va på sommarlovet) tog en jogginrunda efter frukost samtidigt som jag nästan aldrig va stilla, och jag käkade bra. (Jag är 192,5 cm)

Spana också in:

PetraPott:

någon som gått ner i vikt så att du blev smal? smal på riktigt? jag har gått ner 10 kg två ggr i mitt liv, dock gått upp nästan allt igen. väger nu 74 kg till mina 173 cm.


På vilket sätt har du gått ner? Genom svält eller genom att börja motionera lagom och äta rätt? De extrema men snabba sätten att förlora vikt ger ju resultat i ett tidigt stadie men håller oftast inte så länge.

Är visserligen inte överviktig men har varit lätt besatt av min vikt under vissa perioder. I våras åt jag inte pasta, bröd, sockerbaserade produkter etc. Gick ner några kilon men var ständigt hungrig och blev lättare arg. Det höll sig inte. Nu äter jag det mesta (men försöker hålla sötsakerna till helgerna) och är lite tjockare men gladare.