Forumet - Podcast's

Podcast's

315 0 38
Jag lyssnar nu på Alex Schulman och Sigge Eklunds podcastavsnitt om Alexs frus förlossning och en massa annat ordbajs och kom att tänka på vilka umare som skulle utgöra det roligaste och mest intressanta podparet, podkvartetten eller vadmanutycker.

Vilka umare skulle ni vilja lyssna på podcastordbajsande av?
åh, jag har försökt kicka igång mig själv att göra en så himla länge. Jag vet att jag vore så jävla bra som radiopratare i nonsensprogram, tänk typ morgonpasset. Bara sitta och prata strunt och lägga oneliners om meningslösa ämnen. Fast måste ha kollegor då också, kan inte bära det själv. KÄNN ER MANADE!

Spana också in:

mynona:

Vill du ha ett samtal mellan ovanstående ljudsatt? Tänker du dig hög eller låg ljudnivå på den kommunikationen?


Ja, som podcast alltså.
Haha mm får väl hålla fingret på skruv ned knappen ibland, men tror nog att ni skulle kunna vara någorlunda städade. Ni borde genomföra detta!
isola:

Haha mm får väl hålla fingret på skruv ned knappen ibland


Jag talar med låg röst då jag är i det tillstånd jag antagligen skulle befinna mig då [no-no] Jag tror att kanske motpartens ljudnivå skulle vara högre.

Schism:

Dödsguden och xyz123.


... annars måste jag väl säga att den kombinationen låter bättre än någon annan jag skulle kunna komma på. Jag tror att den samtalskombinationen kanske vore läsvärd även här.