Forumet - Pojke i Södertälja knivhuggen av rasfrämlingar

Pojke i Södertälja knivhuggen av rasfrämlingar

1366 0 58
Så har det skett ännu ett illdåd i det mångkulturella Södertälje. En 16-årig pojke ska ha blivit knivstucken flertalet gånger och slagen med en hammare utav ett förbipasserande gäng.

Vid 19-tiden på torsdagskvällen så ska den 16-åriga pojken ha mött på ett större gäng utanför en fritidsgård i stadsdelen Västergård. Av okänd anledning så kom 16-åringen i bråk med gänget, enligt vittnesuppgifter till polisen. Pojken i fråga utsattes för två knivhugg varav ett punkterade lungan, han ska även ha slagits i huvudet med en hammare.

Pojken togs om hand inne på fritidsgården innan han fördes till Karolinska sjukhuset där han opererades. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök. Enligt Bengt Jansson, utredningsledare på Södertäljepolisen vågar inte 16-åringen berätta vilka gärningsmännen är, likaså gäller pojkens kamrater som lämnat ytterst lite information till polisen.

Trots detta så har polisen lyckats ta in fem personer till förhör, vissa av dem är kända hos polisen sedan tidigare. ’

Södertälje har uppmärksammats för åtskilliga våldsdåd, inte sällan dåd med svenskfientliga motiv, som senast när en kvinna nästan slogs ihjäl av ett stort främlingsgäng.

Spana också in:

Pumpkin:

Är så trött på dig. Älska istället för att hata. [love]


Finns mycket jag älskar. Naturen, svenska landskap, sommaren, djur, den ömsesidiga respekten hos det nordgermanska folket, svenska fanan. Känner bara att jag inte vill ge upp allt det till förmån för den smutsiga mångkulturen. Jag känner mig våldtagen.
Chamaeleo:

Känner bara att jag inte vill ge upp allt det till förmån för den smutsiga mångkulturen.


Den är väl inte smutsig. Det betyder förståelse för olika kulturer olika människor. Det betyder att alla kan accepteras. Vore inte en sån värld underbar?

Kulturer förändras föresten hela tiden. Sverige har till exempel inte samma kultur nu som under stenålderstiden. Förändring är en del av livet. Deal with it.