Forumet - Pojkvän/flickvänsgenen?

Pojkvän/flickvänsgenen?

397 0 24
Nu tänker jag lägga fram en teori som jag har funderat på länge!

Visst måste det vara så att vissa människor har begåvats med en speciell gen som gör att de har lättare för att skaffa pojk/flickvänner?

Jag menar, jag har kompisar som praktiskt taget varit tillsammans med någon sen de föddes och har det naturligt liksom, och andra som aldirg varit tillsammans med någon.
Det ända logiska jag kan komma fram till är att det måste röra sig om någon form av gen som vissa får och andra inte får.
Låter inte det rimligt?

Spana också in:

Daisies:

Låter inte det rimligt?


Nej. Jag borde ju definitivt ha den genen som gör mig till en opassande pojkvän. Jag har varit singel i över åtta år, har inte rört en tjej på något sexuellt eller romantiskt sätt sen det tog slut med mitt ex. Tills jag träffade min nuvarande flickvän.

Så det är nog ingen gen, och om det är det så är jag väl undantaget som bekräftar regeln.
Skulle det var så handlar det nog snarare om ett komplext samspel mellan gener än en enda. Jag tycker snarare att det är så att vissa helt enkelt desperat letar helat tiden och tar första bästa som inte ser för jävla ful ut och sen kör på det i ett par månader och sedan byter de. Har man sunda krav får man inte partner särskilt snabbt.
Matilda1988:

letar helat tiden och tar första bästa som inte ser för jävla ful ut och sen kör på det i ett par månader och sedan byter de.


Låter som mina vänner. Det känns så jävla onödigt att ha en flickvän bara för att man ska ha det liksom. Varför inte hitta en flicka som man verkligen tycker om och satsa allting på ett kort?