Aviseringar
Rensa alla

Pojkvän inte attraherad längre?


Ämnesstartare

Så jag har varit med min pojkvän i ett par månader nu och kom med beskedet för ungefär lite över en vecka sedan att han inte är sexuellt attraherad till någon längre. Han var aldrig attraherad utav tjejer men helt plötsligt är han inte attraherad utav killar längre heller. Vet någon vad detta kan bero på? Han vet ju bäst själv såklart men det gör mig lite orolig eftersom att detta kommer från ingenstans. Är det stress kanske? Han har mycket han måste göra så som plugga på universitet och jobba under sina lediga dagar för att betala av det osv. 

Jag har frågat honom också såklart vad detta kan bero på och han kan inte sätta fingret på det. Shed some light om detta har någonsin hänt er.

Spekulationer hade uppskattats.


   
Citera

Kan ju vara stressen. Kan också bara vara en sexuell svacka. Han vet nog bäst men jag brukar inte heller alltid veta vad som gör att jag känner som jag gör. 


   
SvaraCitera

Detta kan ju vara övergående. Ens lust påverkas ju av stress, sjukdom etc. Bra att han känner att han kan säga detta till dig och inte pressar sig till sex bara för för att det är ngt man "ska" ha.


   
SvaraCitera

#BögarnasFel


   
SvaraCitera

Jag tror också på stress 


   
SvaraCitera

Han kan vara asexuell.


   
SvaraCitera