Aviseringar
Rensa alla

Pojkvän ljuger hela tiden?


Ämnesstartare

Jag känner mig som världens sämsta flickvän, men min pojkvän har dragit små vita lögner här och där vilket har gjort att jag ifrågasätter allt vad han säger nu. Ibland handlar det om helt onödiga saker, men det får mig att börja tänka på om det är det enda han ljuger om.

Min pojkvän valde att sluta snusa för min skull, och har istället gått över till Onico, då han behövde avvänja sig men behövde fortfarande något under läppen. Det har gått bra, han har gått över mer och mer till Onico. Häromdagen frågade jag honom på morgonen "Har du inte slutat med Onico än?" Hans svar blev att han inte riktigt var redo att göra sig av med att ha den under läppen, däremot hade han slutat helt med snus. När vi sedan ska iväg ser jag att där ligger nya snusdosor i hans bil och jag ifrågasätter om han börjat snusa igen och han säger att han fick en "jobbig period" och behövde några prillor. Alltså ljög han mig rakt upp i ansiktet den morgonen. Jag brydde mig inte om det faktum att han hade snusat igen, för jag vet hur enkelt det är att falla tillbaka utan snarare på grund av det faktum att han ljög för mig då vi lovat att vara helt uppriktiga om allt då vi inte orkar massa drama. 

Min pojkvän har även ett förflutet med att röka hasch och detta var han helt öppen med när vi började träffas men poängterade att han VILLE och SKULLE sluta för min skull. Han var rökfri i ungefär 3 månader men nu börjar jag misstänka att han är tillbaka på samma spår igen, då jag känt lukten av det när jag träffat honom. Han säger att han har "tagit ett bloss" av en kompis ett par gånger, men inget mer enligt honom. Ett antal gånger säger han att han inte alls rökt (trots att jag känt doften väldigt tydligt). Utifrån vad jag förstod på honom använde han sitt rökande som ett sätt att slappna av, men varför ta "ett" bloss när han tidigare haft problem med det och det inte ger någon effekt överhuvudtaget med endast ett bloss? (Jag tror alltså att han rullat sin egen joint och rökt, alltså INTE tagit endast ett bloss) 
Dessutom umgås han med ett antal vänner som fortfarande sysslar med det, och direkt han säger att han ska träffa de så tänker jag DIREKT att de ska röka på. Han säger att de inte gör det, men eftersom han ljuger om andra, enligt honom, "små saker" har jag svårt att lita på honom. Idag fick jag även reda på att han deltar i Backyard Brawls (Streetfights) som anordnas. Enligt honom slåss han inte, men han tittar på. När jag frågade honom vad det roliga i det var så sa han "Äh, det vet jag inte". 

Jag har alltså, som det kanske framgår i texten, fruktansvärt svårt att tro på honom då han ljuger för mig & jag har även berättat det för honom. Jag vet inte vad jag ska göra..


   
Citera

Han köper inte din dogma och du kommer inte kunna övertala honom om något han inte känner är rätt. Självklart snusar han. Självklart röker han på. Och vem är du att bestämma vad han ska tycka vara roligt eller inte?
Detta betyder inte att han inte bryr sig om dig eller respekterar dig.
Du är oförstående och han är feg och borde lägga korten på bordet.

Han är inte ärlig eftersom han vet att du kommer ställa krav han inte tänker hålla.


   
SvaraCitera