Forumet - pojkvän som försökte våldta kompisen

pojkvän som försökte våldta kompisen

394 0 60
jag har en pojkvän som jag älskar jättemycket. jag vet att han har gjort en jävla massa dumma saker i sitt förflutna men igår berättade en av mina kompisar (som jag inte känner jättebra men har kommit närmare på senaste tiden) att för ca ett år sen försökte han våldta henne men hon kom undan. hon och resten av mina kompisar som känner till det här nu säger att dom stödjer mig oavsett om jag vill vara med honom eller inte bara det att dom är oroliga för mig.

vad ska jag göra, och vad hade ni gjort i samma situation om ni verkligen tycker om killen? han kan ju förövrigt ha ändrats, han har aldrig gjort nåt sånt mot mig.. förövrigt har jag inte nämnt nåt om det här till min pojkvän än.

Spana också in:

aja samma hände för mig för en tid sedan!
min kompisa kom fram till mig och säger:
- dude, din flickvän är otrogen!
vi var fett bra kompisar.
- är det sant?
- ja jag såg henne med (random person) på en fest!
dum som jag är så tror jag honom, so end of relationship. [cry]
o nästa vecka så är dem tillsamans[shake][sad][cry]

men jag orkar inte bry mig om såna människor!
och om detta inte hade hänt så skulle jag aldrig ha träffat min nuvarande flickvän[love][love][cool][bigsmile][smile][bigcheers][love][love]
DeathOrGlory:

Din kompis ljuger.


men jag är 100% säker på att hon inte ljuger. hon höll på att bryta i hop när hon såg honom nyligen. men om jag gor slut med honom nu kommer han fatta varför eftersom vi vart tillsammans så kort tid och han uppenbarligen har vart rädd att hon skulle berätta för mig. om han fattar det är min kompis rädd att han ska leta upp henne eftersom hans besöksförbud från polisen har tagit slut eller att han ska göra nåt mot mig.
Gryphon:

Du förstår väl ändå själv att den här killen är ganska instabil? Gör slut så fort du kan.


jo jag ska göra det.. det är bara det att jag inte vet hur. och om jag gör det är jag rädd för att han ska bli så arg så han försöker göra nåt med min kompis igen eller mot mig. min kompis som han försökte våldta berättade att han satt utanför hennes lägenhet från och till i ca en månad och sen när hon var ensam hemma på väg ut så stormade han in i hennes lägenhet och försökte våldta henne. tänk om han gör samma sak mot mig?
HejAmanda:

men om jag gor slut med honom nu kommer han fatta varför


fattar inte hur han ens kan ha tänkt tanken på att bli tillsammans med nån vars kompis han har försökt att våldta? hur funkar hans hjärna egentligen? tror han inte att kompisar är såpass lojala att de berättar för varandra om sådana saker?

han verker lätt efterbliven
sexig_matilda:

fattar inte hur han ens kan ha tänkt tanken på att bli tillsammans med nån vars kompis han har försökt att våldta?


grejen är att han inte visste att vi var kompisar först. sen när jag tog med honom på en fest där hon också var så sa han förlåt till henne och bad henne att inte säga nåt till mig vilket hon nu gjorde några veckor senare. när jag skriver det så ser jag ju hur sjukt det låter men det är ändå svårt att inse. [n]
Människor kan bättra sig. Däremot kanske det vore bra om ni pratade om det - behöver ju inte vara långt, men mer att du säger att du vet om vad som hänt, men att du tror att han är en bättre människa nu. Dina kompisar verkar ju därutöver acceptera ert förhållande, trots det som hänt, så tycker du om honom mycket kan det funka :3.
Du måste göra slut. Du lever nära en männiksa som inte är frisk och som gjort en hel del saker som inte är okej på något sätt. Gör inte slut för din väns skull utan för din egen. Någonting kan hända dig och du måste likom skydda dig själv.

Det är klart att folk kan förrändras men som jag förstår det så har han också gjort andra saker som inte är så bra.

Gör slut med honom och se till att göra det på ett snyggt sätt, nämn inte din kompis. Hon ska ändå inte vara den slutgiltliga anledningen till att du gör slut.
isola:

råder man någon att fortsätta ett förhållande med en person som har uppenbara psykopatiska drag, som hon dessutom är rädd för, så kan man inte vara speciellt smart


Läste mest det första inlägger och skummade de andra. Är man rädd så är det självklart att det inte kommer hålla. Man skall inte vara rädd när man är i ett förhållande med någon.