Forumet - Pojkvän utsatt för övergrepp?!

Pojkvän utsatt för övergrepp?!

2160 0 45
Jag har en pojkvän som är 17 år äldre än mig, och just nu tar vi en paus så han hör inte av sig till mig och jag försöker att inte höra av mig till honom. Men nu är det såhär att jag precis fick reda på att han har blivit utsatt för sexuella övergrepp när han var 13 år, av sin mamma.

Jag vet inte vad jag ska göra med denna information och hur jag ska hantera situationen.... Jag behöver DESPERAT råd! Eftersom han inte hör av sig till mig när jag skriver till honom så är jag helt vilse. Och det är ju såpass allvarligt! Jag trodde att vi visste allt om varandra. Jag vill verkligen få tag på honom för jag vill prata om det. Jag förstår att han vill vänta med att prata om det, men å andra sidan är det en så chockerande nyhet. Jag är bara 17 år, jag ska inte behöva hantera något sådant här helt på egen hand!

Tacksam för svar SNARAST...

Spana också in:

Om du vill få tag på honom för att han ska hjälpa dig hantera dina känslor inför någon som hände honom för över 20 år sedan så kanske du... tja, borde låta bli. Om han inte har berättat det för dig så har han säkert en anledning till det, och han har inte heller någon skyldighet att redogöra för allting som hänt honom.

Hur fick du ens reda på det, om han nu inte berättade det? Vad är det du vill få ut av att prata med honom om det?
+ Att det var längesedan det hände och han är en vuxen man som nog förstår att man ska söka hjälp för sådant, men om han å andra sidan är tlsm med ett barn så kanske han inte förstår det.
Hur mentalt utvecklad är man om man har ett förhållande med någon som är 17 liksom?
Med tanke på att alla är idioter här så känns det föga noga att svara. Men jag gör det ändå, jag svarar alla på en gång:

Vi är tillsammans fortfarande, åldersskillnaden spelar inte någon speciellt stor roll då vi inte direkt umgås hela tiden om man säger så. Man märker knappt av åldersskillnaden, och jag förstår inte hur ni kan vara så idiotiska när ni inte vet hur det är?

Okej om ni hade haft ett liknande förhållande men att det hade gått åt helvete. Ni har rätt till era åsikter men jag förväntar mig att åtminstone någon tar mig på allvar, jag förstår inte vad ni kan ha för slags liv när ni enbart sitter på internet och kritiserar andra hela, hela, hela tiden? Seriöst, skaffa hjälp. Det finns hjälp att få mot cyniska, dryga och allmänt usla människor.


Tack för er....hjälp.
Vi mår bra. Hej.
DoktorVinter:

Hej


Du kan inte tvinga honom att prata om det. Har han inte tagit upp det tidigare så beror det ju antagligen på att han inte har något behov av det. Det var längesen och han har haft lång tid på sig att bearbeta det.

Och jag förstår inte på vilket sett du behöver "hantera" något som hänt honom för längesen, det har ju inget med dig att göra. Och han är ju samma människa innan du fick reda på't, fortsätt bara som vanligt och behandla honom som du gjorde innan [party]